دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۱۷۳
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۹
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران:
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت :در جامعه امروزی مدیری موفق است که برنامه ریزی خلاق و مبتکرانه داشته باشد و اهدافی را برای خود ترسیم و بدون توجه به حواشی در جهت پیشبرد آن اقدام کند.
برنامه ریزی خلاق و مبتکرانه رمز موفقیت مدیران

به گزارش آوای خزر به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران دکتر سید عباس موسوی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در نشست تبین اهداف و سیاست های آینده دانشگاه  که در سالن اجتماعات آیت الله کوهستانی برگزار شد با بیان اینکه مدیران و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی سرمایه حوزه بهداشت و درمان هستند، اظهار کرد: تغییر مدیران به معنای ضعف در اقدامات انجام شده نیست بلکه استفاده از ظرفیت های آن ها در دیگر مراکز و معاونت ها برای پیشبرد اهداف بهداشتی و درمانی می باشد.
وی افزود: بسیاری از مدیران به دانشگاه علوم پزشکی شان و منزلت دادند و از آن جایگاهی بدست نیاوردند که با رفتن آن ها به جایگاه آن ها خدشه ای وارد شده باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه حوزه بهداشتی و درمانی بسیار حساس است، گفت: هر غفلتی در این حوزه سبب مشکلات فراوان در جامعه می شود که این مسئله وظیفه ما را بسیار سنگین می کنند.
دکتر موسوی بر ایده های نو وخلاقانه در حوزه بهداشتی و درمانی تاکید کرد و افزود: با تکرار برنامه های گذشته نمی توانیم به موفقیت دست پیدا کنیم بلکه مسیر مشخصی را طی می کنیم.
وی با بیان اینکه توجه به حواشی کارایی دستگاه ها را کاهش می دهد، بیان کرد: در جامعه امروزی مدیری موفق است که برنامه ریزی خلاق و مبتکرانه داشته باشد و اهدافی را برای خود ترسیم و بدون توجه به حواشی در جهت پیشبرد آن اقدام کند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران  با تاکید بر تغییر گفتمان سلامت، گفت: تغییر گفتمان سلامت کار بسیار سختی است که با تغییر آن، کار ماندگاری صورت می گیرد.
دکتر موسوی با بیان اینکه در جامعه امروز سلامت به معنای عدم بیماری است، افزود: اگر نتوانیم گفتمان سلامت را ایجاد کنیم که در آن مردم سلامت واقعی را مطالبه کنند به موفقیت دست پیدا نمی کنیم.
وی بر مدیریت بر اساس شواهد تاکید کرد و ادامه داد: دانشگاه ها باید به حوزه های علمی و پژوهشی توجه ویژه ای داشته باشند که علاوه بر بررسی مشکلات و چالش های خود در زمینه های مختلف نیز به تحقیق و بررسی بپردازند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه دانشگاه های نسل دوم جوابگوی مشکلات و چالش ها جوامع امروزی نمی باشد، گفت: برای رفع مشکلات جامعه امروزی نیازمند دانشگاه هایی با ساختار نسل سوم و چهارم هستیم.
دکتر موسوی افزود : اگر دانشگاه در تولید شواهد به حوزه عملیاتی کمک کند اقدامات بسیار خوبی انجام می شود.
وی به مشکلات مالی حوزه بهداشت و درمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت درآمدی و ساختاری حوزه درمانی با مشکلات جدی مواجه نیست ولی به دلیل عدم تعادلی که در وضعیت بیمه ای به وجود آمده با مشکل نقدینگی مواجه هستیم که امیدواریم این مشکلات برطرف شود.
در انتهای جلسه از معاونین اسبق  دانشگاه علوم پزشکی مازندران تقدیر و تشکر بعمل آمد.
انتهای پیام/1000
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها