دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۳۸۵
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۷
در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران عنوان شد
شهرداری ساری بدهی بالایی به پیمانکاران خود دارد و از طرفی از برخی سازمان‌ها طلب دارد و در این میان، پیمانکاران هم باید حقوق کارگران را پرداخت کنند و هم ارزش افزوده و سهم 9 درصدی مالیات را که 33 درصد از آن سهم شهرداری است!
به گزارش آوای خزر از ساری، یکی از پیمانکاران شهرداری ساری در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی مازندران که در استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: 1500 پرسنل دارم و حتی یک روز از حقوق آنها به تأخیر نیفتاده است.

مجتبی عمادی افزود: چند شرکت پیمانکار هستیم که ازجمله برای شهرداری ساری، برق و صدا و سیمای مازندران کار می‌کنیم که بیشترین طلب ما از شهرداری ساری است.

وی تصریح کرد: براساس ماده 9 قانون استفاده از توان شرکت‌های پیمانکاری «كليه دستگاه‌هاي اجرائي موضوع ماده (2) اين قانون كه طرف قرارداد با پيمانكاران و مهندسين مشاور مي‌باشند مكلفند ماليات و عوارض مربوط به هر صورت وضعيت را ظرف يك ماه از دريافت صورت وضعيت پرداخت نمايند در غير اين صورت دستگاه مذكور، مشمول پرداخت اصل ماليات و عوارض متعلق و جريمه‌هاي مربوط به آن مي‌گردد».

این پیمانکار گفت: شرکت‌های پیمانکاری باید 9 درصد از میزان قرارداد را به دارایی مالیات بدهند و 33 درصد از این میزان پرداختی را شهرداری دریافت می‌کند اما دارایی حداقل 20 میلیارد تومان از محل 9 درصد را به شهرداری بدهکار است و پرداخت نمی‌کند و از این جهت، شهرداری نیز در پرداخت بدهی پیمانکاران با مشکل مواجه شده است.

عمادی با بیان اینکه یک ریال به اداره امور مالیاتی بدهکار نیستم، افزود: اما آنها تا پایان سال حساب مرا بستند و می‌گویند شما بدهکار ارزش افزوده هستید فلذا دولت مکلف است به زور پول را از شما دریافت کند!

وی بیان کرد: ارزش افزوده یعنی افزوده داشته باشم و ارزش آن را پرداخت کنم، اصل پول را هنوز از شهرداری دریافت نکردم، آنوقت 9 درصد را بدهیم به دارایی و از طرف دیگر کسوراتی که از ما دریافت می‌شود به موقع به شهرداری پرداخت نمی‌شود.

عمادی در پایان گفت: این مشکل برای همه شهرها است و 5 پیمانکار دیگر نیز همین مشکل را دارند.

انتهای پیام/1001

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار