دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۷۶۹
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶
دبیر بیستمین جشنواره خوارزمی در مازندران اعلام کرد
دبیر بیستمین جشنواره خوارزمی مازندران با بیان اینکه این جشنواره فرصتی برای رقابت دانش‌آموزان خلاق و مبتکر است، گفت: در سال گذشته 598 دانش‌آموز دختر و پسر مازندران در نوزدهمین جشنواره خوارزمی شرکت کردند.
جشنواره خوارزمی فرصتی برای رقابت دانش‌آموزان خلاق و مبتکر/ شرکت 598 دانش‌آموز دختر و پسر مازندران در نوزدهمین جشنواره خوارزمی

عبدالله آزادی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار آوای خزر در ساری اظهار داشت: جشنواره خوارزمی فرآیندی است که در طول سال تحصیلی پیگیری و تا آذرماه سال آینده با تقدیر از برگزیدگان ادامه دارد که امسال بیستمین دوره آن برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: ایجاد زمینه لازم جهت شناسایی و پرورش استعدادهای دانش‌آموزان و هنرجویان، هدایت و حمایت معنوی از دانش‌آموزان، کاربردی کردن علم و ارتباط دادن آن با جامعه و آماده‌سازی نسل جوام برای ورود به رقابت علمی و اشنایی دانش‌آموزان با پژوهش و کشف و خلاقیت از اهداف جشنواره خوارزمی هستند.

دبیر بیستمین جشنواره جوان خوارزمی در مازندران، ادامه داد: برای رسیدن به این اهداف، دانش‌‌آموزانی که این علاقه در آنها وجود دارد با هدایت پژوهشسراهای شهرستان فعالیت خود را در هر حوزه از موضوعات هشتگانه دنبال می‌کنند.

آزادی گفت: مرحله نخست تولید اثر و ارائه آن به شهرستان است و پس از آن آثاری که دارای ویژگی رقابت و شاخص‌های تعیین‌شده هستند به مرحله استانی راه می‌یابند و معمولاً آثار دانش‌آموزان از تیرماه وارد مرحله استانی می‌شود، در این مرحله دارندگان آثار منتخب جهت دفاع از طرح به استان دعوت می‌شوند، آندسته از طرح‌هایی که معیارهای لازم برای ورود به مرحله کشوری را به دست آوردند برای دفاع نهایی به تهران معرفی می‌شوند.

وی بیان کرد: انتخاب نهایی با مشارکت وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری صورت می‌گیرد و هیچ دخل و تصرفی در آن صورت نمی‌گیرد، به این خاطر که آثار براساس شاخص‌ها معرفی و توسط داوران مجرب بررسی می‌شوند ضمن اینکه باید پاسخی برای افکار عمومی داشته باشیم.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به آمار طرح‌های نوزدهمین جشنواره خوارزمی در مازندران اظهار داشت: در مرحله شهرستانی 598 دانش‌آموز شامل 360 دختر و 238 پسر با 436 طرح در جشنواره شرکت کردند و در این مرحله 242 دانش‌آموز شامل 161 دختر و 81 پسر با 166 طرح شرکت داشتند.

وی ادامه داد: با بررسی آثار در مرحله شهرستانی 83 دانش‌آموز شامل 29 دختر و 54 پسر با 53 طرح به مرحله استانی راه یافتند تا از طرح‌های خود دفاع کنند.

دبیر بیستمین جشنواره خوارزمی در مازندران گفت: در نهایت 36 دانش‌آموز شامل 12 دختر و 24 پسر برای دفاع از 23 طرح به مرحله کشوری ارجاع داده شدند که در این مرحله 28 دانش‌آموط شامل 8 دختر و 20 پسر با 15 طرح، از آثار خود دفاع کردند.

آزادی افزود: در نتیجه، یک طرح دانش‌آموزی با عنوان مسیریابی از طریق حشرات توانست رتبه چهارم جشنواره خوارزمی را به خود اختصاص دهد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه معمولاً طرح‌های جشنواره خوارزمی از تیرماه به مرحله استانی راه می‌یابند؛ تاکنون آثار ارائه شده جمع‌بندی نشده‌اند.

رئیس اداره استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران اظهار داشت: پژوهشراهای دانش‌آموزی در تمامی شهرستانهای استان دایر است و دانش‌آموزان می‌توانند از هدایت اساتید و امکانات موجود در این مراکز علمی و پژوهشی استفاده کنند.

این مسئول در پایان گفت: جشنواره خوارزمی فرصت خوبی برای دانش‌آموزان و دانش‌پژوهان خلاق، مبتکر و بااستعداد است که بتوانند آثار خود را در شاخه‌های ریاضی، شیمی، مکانیک، عمران، زیست‌گیاهی و جانوری، کشاورزی، پزشکی، زبان و ادبیات فارسی، نجوم و فیزیک، هنرهای تجسمی، علوم اجتماعی و اسلامی و معماری ارائه و در یکی رقابت علمی شرکت و تجربه کسب کنند.

انتهای پیام/ 1354

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار