دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۸۱۷
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۴
رئیس اداره جهاد کشاورزی مرکز مازندران:
رئیس اداره جهاد کشاورزی ساری با اشاره به اینکه 11 درصد از اراضی شالیزاری مازندران در این شهرستان قرار دارد، گفت: باوجود کم آبی و تنش آبی اما با اقدامات مناسب، تنها در 500 هکتار از 22 هزار و 500 هکتار از اراضی شالیزاری ساری، طرح نکاشت اجرا نشده است.
به گزارش آوای خزر از ساری، رضا پورفلاح صبح امروز در جلسه شورای اداری این شهرستان اظهار داشت: بخش کشاورزی مازندران با تولید 6.5 میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی، 27 درصد ارزش افزوده و 23 درصد اشتغال استان را شامل می شود که شهرستان ساری رتبه اول و دوم را در تولید محصولات زراعی و باغی استان دارد و از این نظر نقش و جایگاه آن پررنگ است.

وی افزود: شهرستان ساری ازجمله در تولید شلتوک برنج، جوجه یکروزه، توسعه کشت کلزا، توسعه اراضی شیبدار، کشت مکانیزاسیون، آبیاری تحت فشار و کم فشار، نظام رفع تداخلات و برگزاری کلاسهای آموزشی رتبه نخست استان را دارد.

رییس اداره جهاد کشاورزی ساری با اشاره به اینکه از مجموع 22 هزار و 500 هکتار از اراضی شالیزاری ساری که 11 درصد اراضی شالیزاری استان را تشکیل می دهد، تنها یک هزار هکتار آن زیر کشت نرفته است، تصریح کرد: 500 هکتار از اراضی "نکاشت" است، در سطح 200 هکتار کشت جایگزین شامل پنبه، سویا و ارزن انجام شده و 300 هکتار نیز پس از نشا رها شده است؛ بنابراین اکنون 21 هزار و 500 هکتار از اراضی شالیزاری ساری یا در سطح سبز قرار دارند و یا در حال برداشت هستند.

پورفلاح در پایان با اشاره به حضور روز گذشته فرماندار و اعضای شورای اداری ساری در ملاقات چهره به چهره با مردم کیاسر گفت: بیشترین رضایتمندی و کمترین انتقادات به بخش کشاورزی را در این دیدار داشتیم که نشان از عملکرد مثبت جهاد کشاورزی استان و شهرستان، بخشداران، دهیاران و سایر مسئولان محلی در منطقه چهاردانگه است.

انتهای پیام/1354
نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها