دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۶
نان برنجی، یکی از شیرینی‌های ثابت عید نوروز است. شیرینی پرطرفداری که می‌توانید به سادگی آن را در خانه درست کنید و در کنار شیرینی‌های نوروزی دیگری که پیش از این آموزش داده‌ایم، در ظرف پذیرایی بچینید. طرز تهیه نان برنجی را در ادامه خواهید خواند.
طرز تهیه نان برنجی
 
مواد لازم برای تهیه نان برنجی
  • روغن جامد: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۵۰ گرم
  • زرده تخم مرغ: ۲ عدد
  • زعفران: ۱ قاشق سوپ خوری
  • آرد برنج: ۲۵۰ گرم
  • پودر هل: نصف قاشق چایخوری
  • گلاب: دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان برنجی

 طرز تهیه نان برنجی

این شیرینی را حتما باید با روغن جامد درست کنید. البته اگر قصد درست کردن نان برنجی کرمانشاهی را داشته باشید، می‌توانید از روغن جامد حیوانی (روغن کرمانشاهی) استفاده کنید. روغن را از چند ساعت قبل از آماده کردن از یخچال بیرون بگذارید تا راحت‌تر با مواد ترکیب شود.

پودر قند را به روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس زرده‌های تخم‌مرغ را دانه دانه به آنها اضافه کنید و با همزن هم بزنید.

هل را در آرد برنج بریزید. سپس آرد را چند بار الک کنید و بعد به مواد اضافه کنید.

گلاب و زعفران را هم به مواد اضافه کنید و آنقدر خمیر را ورز دهید تا یکدست شود.

خمیر را برای یک روز در یخچال استراحت دهید و قبل از آماده کردن نان برنجی‌ها، به مدت یک ساعت خمیر را در دمای اتاق قرار دهید.

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید، سپس به اندازه گردو از خمیر بردارید، گرد کنید و با فشار انگشت کمی فرم دهید.

فر را روی دمای ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و بعد از یک ربع گرم شدن، شیرینی‌ها را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

در این مطلب طرز تهیه نان برنجی زعفرانی را به شما آموزش دادیم؛ اما این شیرینی را در چند رنگ می‌توانید درست کنید. برای این کار می‌توانید خمیر را به سه قسمت تقسیم، یک قسمت را ساده نگهدارید، در قسمت بعدی زعفران بریزید و به قسمت سوم پودر کاکائو اضافه کنید.

انتهای پیام/ 1000

نظرات شما
نام:
ایمیل:
* نظر: