ایجاد ۷۸ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان دودانگه

به گزارش آوای خزر، حسین بریمانی ورندی اعلام کرد: در راستای ایجاد اشتغال برای افراد مستعد، از ابتدای سال جاری تا کنون ۷۸ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان  دودانگه ایجاد شده است.

وی ادامه داد: تاکنون ۱۰۳ پرونده تسهیلات اشتغال به ارزش ۹ میلیارد تومان به بانک‌های عامل معرفی شد که از این تعداد  تسهیلات مربوط به۷۸ پرونده به مبلغ ۶ میلیارد و ۶۹۰ میلیون تومان پرداخت شده است و مابقی در نوبت دریافت تسهیلات هستند.

بریمانی اعلام کرد: به منظور ایجاد انگیزه برای آغاز فعالیت‌های اقتصادی، ۱۰۰ اصله نهال گل محمدی بین ۱۱ خانواده تحت پوشش توزیع شد.

رئیس کمیته امداد دودانگه اظهار داشت: با هدف پایدارسازی طرح‌های ایجاد شده ۲۵ نفر به صورت چهره به چهره از آموزش‌های دامپزشکی بهره‌مند شدند.

این مسوول در پایان گفت: ۹۵۷ خانوار تحت حمایت کمیته امداد در دوانگه شناسایی شده‌اند و از خدمات این نهاد بهره‌مند هستند.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *