ثبت‌نام نکردن آیت‌الله نورمفیدی در انتخابات خبرگان رهبری

ابراهیم حاتمی –  آوای خزر: آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده، ولی فقیه در استان گلستان و عضو خبرگان رهبری با پایان مهلت ثبت‌نام داوطلبان مجلس خبرگان رهبری برای ثبت‌نام اقدامی نکرد تا جامعه سیاسی استان را در یک غافلگیری فرو ببرد.

هنوز اظهار نظر رسمی از سوی دفتر نماینده، ولی فقیه در استان گلستان در این خصوص ارائه نشده است.

این در حالی بود که گمانه‍زنی می‌شد با حضور وی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری تنور انتخابات و رقابت بین داوطلبان گلستانی خبرگان رهبری گرم شود.

۱۰ نفر برای انتخابات مجلس خبرگان رهبری در استان گلستان داوطلب شدند.

در بخش انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز به به گفته سید علی مهاجر رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت: پس از اخذ استعلامات از مراجع ۵گانه و بررسی‌های تکمیلی در جلسات هیأت‌های اجرایی حوزه‌های انتخابیه، از ۵۸۱ نفر متقاضی ثبت نام شده ۴۵۴ نفر تائید صلاحیت، ۸۳ نفر عدم تائید و ۱۸ نفر عدم احراز شدند. ۲۶ نفر نیز در این مرحله با اعلام کتبی خود از حضور در عرصه انتخابات انصراف دادند.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *