در این نشست صمیمی، نمایندگان منتخب نظام مسائل استان را مطرح و بر حل آنها تأکید کردند.
به گفته استاندار مازندران، قرار شد که روشهای تعاملی که باید بین سه قوه مقننه، مجریه و قضائیه در استان باشد را تعریف کنیم و از این مسیر به دنبال رفع مشکلات استان باشیم.
سید محمود حسینیپور بیان کرد: دیدگاههای خوب و سازندهای در این نشست مطرح شد و امیدواریم با همین روحیه خوب که در منتخبین مجلس دوازدهم مشاهده کردیم، شاهد تحولات بسیار مثبتی در استان بین سه قوه باشیم.
او مهمترین مباحث مطرحشده را در حوزه اقتصاد دریاپایه، کشاورزی صنعتی و بهروز، توجه به صنعت گردشگری و ایجاد زیرساختهای مربوط به آن، توجه ویژهتر به صنایع و معادن و تلاش برای استقرار صنایع تبدیلی و پرهیز از خامفروشی عنوان کرد.
حسینیپور اظهار داشت: مردم استان مطمئن باشند که تمام برنامهریزیها را در استان برای حل این نظاممسائل خواهیم داشت چرا که در مقابل عظمت و بزرگی مردم متعهد هستیم که بهترین تصمیمات را اتخاذ کنیم.
برچسبها :