“سپاه پاسداران”شیشه عمر اسرائیل را خواهد شکست

زهرا شریفی- آوای خزر: آیت‌الله محمد باقر محمدی لائینی در خطبه‌های نماز جمعه امروز ساری نمازگزاران را به تقوای الهی توصیه کرد و گفت: مواظب باشید تا فریب شیطان را نخورید و بتوانید با تقوا از شر دنیا و شیطان در امان باشید.
 
وی به سالروز میلاد امام محمد باقر (ع) در روز‌های پیش‌رو اشاره کرد و افزود: امام باقر (ع) در تأسیس دانشگاه و حوزه علمیه نقش بسیار مهمی داشت.

نماینده، ولی فقیه در مازندران همچنین با اشاره به پیش بودن سالروز شهادت حضرت امام هادی (ع) گفت: طبق فرمایش این امام همام، دنیا نوعی بازار است و عده‌ای در آن سود و برخی دیگر نیز در آن ضرر می‌کنند.

آیت‌الله لائینی به ششم بهمن سالروز حماسه مردم آمل اشاره و ضمن گرامیداشت این حادثه بیان کرد: ۴۱ نفر در این حادثه به شهادت رسیدند؛ این حماسه برای مازندران و ایران مایه مباهات و افتخار است و امام راحل نیز از این حماسه به خوبی یاد کرده بودند.

 
وی در بخش دیگری از سخنان خود به وضع مرکبات استان مازندران و اقدامات انجام‌شده از سوی دولت اشاره کرد و گفت: کارهایی انجام شده است اما تا قیمت مرکبات رشد نیابد، قانع نخواهیم شد.

خطیب نماز جمعه ساری به تغییر الگوی کشت در کشاورزی اشاره کرد و شناسنامه‌دار کردن محصولات کشاورزی را لازم و ضروری دانست که سبب اعتماد سازی مشتریان و کشور‌های خارجی به محصولات کشاورزی و ارائه خدمات بهتر از سوی دولت به کشاورزان می‌شود.

وی با تاکید براین که تمامی دستگاه‌های فرهنگی و تبلیغی باید تلاششان این باشد که نباید حرف خداوند روی زمین بماند، افزود: حکم خداوند تعطیل بردار نیست و بر زمین ماندن آن سزاوار نیست.

آیت‌الله لائینی با بیان اینکه وحدت، انسجام و همدلی ضرورتی اجتناب ناپذیر است؛ با محکوم کردن اقدام پارلمان اروپا و قرار دادن نام سپاه پاسداران در لیست سیاه تروریستی و تحریم تاکید کرد: ما به سپاه خود امیدوار و دلگرم هستیم و این نشانه خصم و غضب دشمنان است.

وی افزود: دشمن می‌داند سپاه پاسداران و همه نیرو‌های مسلح بر نیرو‌های دشمنان در زمین و هوا برتری دارد و اینکه سپاه در اغتشاشات و کنترل آن و جمع کردن بساط اجانب در کنار نیرو‌های امنیتی دیگر نقش بسزایی داشته است.

نماینده، ولی فقیه در مازندران گفت: دشمن می‌داند شیشه عمر استکبار یعنی رژیم غاصب اسرائیل در دست سپاه است و این شیشه به زودی توسط سپاه شکسته خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *