قوانین دست و پاگیر سرمایه‌گذاری رفع شود

به گزارش آوای خزر، عبدالله مهاجر دارابی، امروز پنج‌شنبه در نخستین همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری در شهرستان‌های ساری و میاندورود که در سالن همایش اتاق بازرگانی استان برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۲۳ فرصت توسعه اقتصادی در ساری و میاندورود شناسایی شده است، گفت: اگر این ظرفیت‌ها محقق شود امید است پویایی این خطه از شمال کشور را ببینیم.

وی با بیان اینکه بسیاری از مشکلات را می‌توان در استان مرتفع کرد، افزود: اگر مشکلات اداری و مالی در استان به درستی رفع شود مطمئنا سرمایه‌گذاری‌هایی در حوزه‌های صنعت، گردشگری و کشاورزی ایجاد خواهد شد.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی مازندران خواستار رفع روند دست و پاگیر ارائه مجوز‌های ایجاد سرمایه‌گذاری در استان به ویژه ساری و میاندورورد شد و گفت: تنها با تحقق همدلی و همبستگی می‌توانیم شاهد رشد اقتصادی در استان باشیم.

مهاجر با بیان اینکه متاسفانه برخی از مدیران در سطوح میانی در بدنه اداری خود تن به قانون نمی‌دهند و خودشان تصمیم‌ساز می‌شوند و سرمایه‌گذار را فراری می‌دهند، افزود: در ادارات استان در بحث جذب سرمایه‌گذار شاهد فرصت‌سوزی هستیم.

وی با بیان اینکه مدیران باید در اسرع وقت زمینه جذب سرمایه‌گذار را فراهم کنند، اظهار داشت: نوسازی شرکت‌ها نیز باید در راستای جذب سرمایه‌گذاری مورد توجه باشد.

رئیس اتاق بازرگانی مازندران به اهمیت تبادل اقتصادی با کشور‌های مختلف با حفظ عزت مردم استان مازندران تاکید کرد و افزود: باید برای بخش خصوصی با کمک بانک‌ها فرصت‌های سرمایه‌گذاری رقم بزنیم.

انتهای پیام/۱۰۰۸/زهرا شریفی

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *