پارک‌موزه دفاع مقدس مازندران وارد طرح‌های اولویت‌دار شود

به گزارش آوای خزر از ساری، سرهنگ محمدحسن سلامی امروز در جلسه شورای هماهنگی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران که در سالن شهید رجایی برگزار شد با بیان اینکه امروز آبرومندانه نیست که پس از ۱۸ سال پروژه پارک‌موزه دفاع مقدس استان تنها ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته باشد؛ اعلام کرد: انتظارمان این است که در پروژه‌های عمرانی استان، حوزه دفاع مقدس پروژه اول یا اولویت‌دار شود تا از این وضعیت بتوانیم موزه را خارج کنیم.

او با اشاره به ظرفیت‌های مختلف و اراده‌های انقلابی در استان جهت تکمیل سایت موزه دفاع مقدس، اعلام کرد که ما نیز تعهدات و توافقات ملی داریم به طوری که در سال گذشته بیش از ۲۰ مسئول دستگاه‌های مختلف در سطح ملی از این مجموعه بازدید کردند و هر کدامشان قول‌هایی دادند که هنوز انجام نشد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران یادآور شد: تعدادی از وزیران، رئیس سازمان برنامه و بودجه، فرماندهان نیرو‌های مسلح، و رئیس بنیاد مستضعفان هر کدام در سال ۱۴۰۳ با این اداره‌کل توافقاتی داشتند.

سرهنگ سلامی با بیان اینکه انتظارات ما انتظارات بالایی نیست، گفت: در هیات‌مدیره سایت موزه دفاع مقدس به ریاست معاونت عمرانی استانداری باید با ظرفیت خیران و سایر ظرفیت‌ها اقداماتی انجام شود که در سال ۱۴۰۴ اوضاع موزه تغییر پیدا کند و حداقل یک‌سوم کار‌ها در سال جاری انجام بگیرد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به راه‌اندازی سامانه جامع دفاع مقدس اعلام کرد که سال گذشته از بین ۳۵ دستگاه زیرمجموعه که در آن عملکرد خود را ثبت کردند دستگاه‌های آموزش و پرورش، بنیاد شهید و امور ایثارگران، ارتش، فرمانداران و شهرداران، صمت، دانشگاه آزاد، اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی، و اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اداره‌کل امور اقتصادی دستگاه‌های برتر بودند.

او اضافه کرد که شهرهاستان‌های نور، نوشهر، ساری، آمل و بابل نیز از شهر‌های پیشتاز به لحاظ عملکردی در حوزه دفاع مقدس بودند.

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *