• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 61997
  • تاریخ انتشار : 19 / 03 / 1400
  • زمان انتشار : 09:01
https://avayekhazar.ir/?p=61997

درگیری خونین بر سر دفاع از کودک زباله گرد/ متهم اتهام را قبول نکرد

 به گزارش آوای خزر، شرق نوشت: متهم که مردی جوان است ادعا کرد او به پسر جوان چاقو نزده و یکی از دوستان شاکی او را مجروح کرده است.

در ابتدای جلسه رسیدگی به این پرونده که در شعبه 10 دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد کیفرخواست علیه متهم خوانده شد و در ادامه شاکی در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من در خیابان شریعتی بوتیک دارم و آنجا کار می‌کنم. روز حادثه حدود ساعت دو بعدازظهر بود و من داشتم جلوی در بوتیکم را می‌شستم و تمیز می‌کردم چون معمولا از ساعت سه مشتری‌ها می‌آیند. کمی آن‌طرف‌تر صدای درگیری بلند شد. نزدیک رفتم و دیدم این مرد (متهم حاضر در دادگاه) پسربچه‌ای کوچک را کتک می‌زند. چند نفر از همکارانم جلو رفتند و سعی کردند جلوی این مرد را بگیرند. من اصلا در درگیری نبودم. شیر آب را بستم و تازه می‌خواستم جلو بروم که یک‌دفعه متهم به سمت من حمله و چاقو را به سینه‌ام فرو کرد. من اصلا نه او را می‌شناختم و نه با او درگیر شده بودم. با اینکه دیدم کودک را کتک می‌زند و خیلی ناراحت شدم اما چون دوستانم از آن کودک حمایت کردند من دیگر جلو نرفتم. من اصلا نمی‌دانم این مرد چرا من را زد.

مرد شاکی ادامه داد: من ماه‌ها در کما بودم و وضعیت خوبی نداشتم؛ دکترها از زنده‌ماندنم قطع امید کرده و به خانواده‌ام گفته بودند من مطمئنا جانم را از دست می‌دهم. بعد از چند ماه به هوش آمدم و بیش از یک سال روند درمانم طول کشید. حتی یک بار هم سکته کردم. نیمی از قلبم درست کار نمی‌کند. چاقو قلبم را پاره کرده بود و بعد از اینکه به هوش آمدم دکترها به من گفتند که جسمی 40سانتی وارد قلبم شده و اعضای داخلی بدنم را پاره کرده است.

مرد جوان در پاسخ به این سؤال که آیا حاضر است اعلام گذشت کند، گفت: من حاضر نیستم اعلام گذشت کنم چون در همه این روزها مادرم مرد و زنده شد و در نهایت یک بار که من سکته کردم مادرم هم از غصه سکته کرد و جانش را از دست داد. من مادرم را به‌خاطر این موضوع از دست دادم و حاضر به گذشت نیستم.
سپس پدر شاکی در جایگاه قرار گرفت؛ او گفت: من ماه‌ها دنبال متهم بودم. پسرم روی تخت بیمارستان در کما بود. زندگی خانوادگی ما تحت تأثیر این حادثه قرار گرفت؛ همسرم فوت کرد و بچه‌های دیگرم زندگی‌شان به هم ریخت؛ فقط به خاطر کاری که این مرد کرده است. بعد از سه ماه وقتی پسرم همچنان در کما بود توانستم رد متهم را پیدا کنم و با مأموران بالای سرش رفتم. او خودش را زیر رختخواب‌ها قایم کرده بود و ما با پایین‌آوردن رختخواب‌ها بود که او را پیدا کردیم و مأموران دستگیرش کردند. وقتی نوبت به متهم رسید، او اتهام را رد کرد و گفت: من هیچ وقت چاقو در دستم نگرفتم و آن روز هم از ترس این کار را کردم.
متهم گفت: من زباله‌گرد بودم و ضایعات جمع می‌کردم. روز حادثه مقداری پلاستیک و کارتن جمع کرده بودم و می‌خواستم آنها را بار بزنم. به سمت یکی از بوتیک‌ها رفتم تا کمی آب بگیرم و صورتم را بشویم چون هوا خیلی گرم بود. وقتی برگشتم دیدم یک پسربچه اتباع بیگانه که فکر می‌کنم افغانستانی بود، زباله‌هایی را که من جمع کرده بودم، برداشته و در وسایلش گذاشته است. من به آن بچه گفتم برای چه چنین کاری می‌کنی؟ همین که سرش داد زدم چند جوان که در بوتیک‌ها بودند بیرون آمدند. یکی از آنها همین پسری است که از من شکایت کرده است. او به من گفت چرا با بچه تندی می‌کنی؟ چرا بچه را کتک می‌زنی؟ بعد هم با دسته جارو من را زد. من زیر دست و پای آن چند جوان افتاده بودم و داشتند مرا می‌زدند. بعد یکی از آنها چاقو درآورد که بزند اما من فرار کردم و بعد هم نفهمیدم چه اتفاقی افتاد.
قاضی از متهم پرسید اصل درگیری با شاکی را قبول داری؟
متهم گفت: من با او درگیر نشدم اما این جوان هم در درگیری بود و داشت من را کتک می‌زد.
قاضی گفت: اگر تو در درگیری نبودی و چاقو نزدی چرا فرار کردی و چرا زیر رختخواب‌ها خودت را مخفی کردی؟
متهم گفت: من از ترس این کار را کردم چون پدرش تهدید کرده بود که اگر من را گیر بیاورد می‌کشد؛ من هم از ترسم مخفی شده بودم. من زمان حادثه نیز از ترس جانم فرار کردم.
قاضی گفت: مدعی هستی که سابقه نداری اما در پرونده‌ات شش سابقه درگیری وجود دارد که همگی هم با چاقو بوده است.
متهم گفت: من چند بار با چاقو زنم را زدم که آن هم دعوای خانوادگی بود، چند دعوای دیگر را هم گردن من انداختند.
بعد از گفته‌های متهم سایر بوتیک‌دارها که به عنوان شاهد در پرونده حضور داشتند در جایگاه حاضر شدند و توضیحاتی دادند. آنها گفتند: متهم داشت پسربچه کوچکی را می‌زد و ما هم برای نجات پسربچه از دست او وارد دعوا شدیم. ما بچه را نجات دادیم و این مرد با یک نیمچه حمله کرد و دوستمان را زد. او به عمد این کار را کرد. اصلا درگیری تمام شده بود اما متهم از اینکه چرا اجازه ندادیم بچه را بزند، عصبانی شده بود.

بعد از گفته‌های شاهدان پرونده، متهم در جایگاه حاضر شد و آخرین دفاعیات خود را مطرح کرد. وکیل او نیز دفاعیات خود را مطرح کرد و قضات برای تصمیم‌گیری وارد شور شدند.

انتهای پیام/1005

 

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک
  • برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران
  • علی بابایی کارنامی: توسعه میاندورود در گرو پیوند مردم با برنامه‌های نظام است
  • گرامیداشت روز جهانی عصای سفید در مازندران؛ از دوچرخه‌سواری روشندلان تا رونمایی از کاغذ بریل
  • حمایت از کودکان بی‌سرپرست وظیفه‌ای مقدس و انسانی است
  • همایش روز جهانی غذا در مازندران؛ تعهد زیر تیغ چالش‌ها
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی

۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی

سعید منصوری
//
عنوان ۷۷

عنوان ۷۷

mbabadi
//
افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال

افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال

سعید منصوری
//
انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود

انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود

سعید منصوری
//
نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

نتایج هیئت مدیره نظام پزشکی بهشهر مشخص شد؛ «بابانژاد» در صدر آرای پزشک

سعید منصوری
//
برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

برخورد بدون اغماض با منکرات اقتصادی و تخلفات منابع طبیعی در مازندران

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.