معاون سیاسی استاندار مازندران:
سازمانهای مردمنهاد میتوانند روح مطالبهگری و تعهد را افزایش دهند/ جهانی عاری از خشونت را از «خود» آغاز کنیم
معاون سیاسی، اجتماعی و فرهنگی استاندار مازندران گفت: سازمانهای مردمنهاد میتوانند روح مطالبهگری و تعهد را افزایش دهند، کاستیها را مطرح و ایدهپردازیی کنند، خلاقیت ارائه دهند.
به گزارش آوای خزر از ساری، علیرضا یونسی رستمی امروز در نشست تخصصی "جهانی عاری از خشونت و مفهوم دیگری" که در سالن همایشات سازمان برنامهریزی و بودجه مازندران برگزار شد، اظهار کرد: اگرچه خشونت شامل همه پدیدههای آفرینش میشود و حتی به جانداران و حیوانات نباید خشونت ورزید؛ اما اینجا بحث انسان است و از بدو آفرینش تاکنون پیرامون جامعهای عاری از استبداد، بیعدالتی و خشونت و در نهایت نیز به دنبال مدینه فاضله بودیم.
وی افزود: برای رسیدن به جامعهای عاری از خشونت، هیچ چارهای نداریم جز اینکه تک تک ما آنچیزی را که برای خود میپسندیم برای دیگران نیز بپسندیم و به وظایف خود آنگونه که اسلام و قرآن میگوید عمل کنیم و فضیلتهای انسانی را گسترش بدهیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار مازندران گفت: دولت فعلی به دنبال اشاعه فضیلت، راستگویی، اخلاق و دوری از ظلم و ناجوانمردی در جامعه است، لذا رئیس جمهور منشور شهروندی را ارائه کردند و باید براساس آن، در اصول با هم متحد باشیم.
یونسی رستمی اظهار کرد: برجام یک اقدام ارزشمند جهانی بود و یک پیروزی بزرگ سیاسی را برای کشورمان به ارمغان آورد و به ما میگوید؛ باید به دنبال کارهایی باشیم که مصلحت و منفعت عمومی در آن دخیل است.
وی ادامه داد: باید کارهای زیربنایی و اساسی در کشور صورت بگیرد، همه ما مسئولان نسبت به فرودست، همدین، همشهری و هماستانی خود به عنوان یک انسان متعهد، رسالت داریم.
معاون استاندار مازندران بیان کرد: سازمانهای مردمنهاد میتوانند روح مطالبهگری و تعهد را افزایش دهند، کاستیها را مطرح و ایدهپردازیی کنند، خلاقیت ارائه دهند و در حوزههای مختلف نیز به کمک یکدیگر(استانداری، سازمانهای مردمنهاد و دستگاههای مربوطه) مشکلات در منطقه را کاهش بدهیم.
وی در پایان گفت: برای رسیدن به جهانی عاری از خشونت باید ابتدا از خود آغاز کنیم؛ از خانواده، از محل کار و از روابط اجتماعی با دیگران.
** جامعه مدنی را بعنوان رفیق ببینیم نه رقیب
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این نشست تخصصی اظهار کرد: شاید یکی از علل خشونت در منطقه خاورمیانه، ورود نیروهایی باشد که از بیرون از منطقه هستند(استکبار)، و علت دوم نیز زمینههای داخلی است؛ یعنی اساساً دولتهای منطقه نتوانستند توسعهمحور باشند و مردم را در فرآیند سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مشارکت دهند.
سید جواد میری تصریح کرد: شرکتکردن با مشارکت تفاوت دارد و مشارکت، نوعی فعالیت داوطلبانه همراه با ابراز علاقه و تعهد است، وقتی در کاری مشارکت میکنیم یعنی اینکه نسبت به آن فعالیت، آگاهی و اعتقاد و تعهد داریم.
وی افزود: باید جامعه مدنی را به صورت یک رفیق ببینیم نه یک رقیب، در اینصورت است که میتوانیم
به گزارش آوای خزر، نشست تخصصی "روز جهانی عاری از خشونت و افراطگری" توسط بنیاد فردای بهتر و با همکاری ادارهکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران برگزار شد، این همایشات در سراسر استانهای کشور تدارک دیده میشود.
به گفته احسان قاسمی مدیر بنیاد فردای بهتر، در این همایش از کارشناسان واحد اجتماعی و فرهنگی شهرداریها، فرمانداریها و مدیران کل فرهنگی و اجتماعی استان مازندران دعوت شده بود که انتظار داشتیم تعداد جمعیت، بیش از تعداد حاضران باشد.
انتهای پیام/ 1001