دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۲۰۴۹۷
تاریخ انتشار: ۱۹ تير ۱۳۹۹ - ۱۷:۵۶

دلایل تاخیر در واریز وجه فروشندگان سهام عدالت

در حالی که مخاطبان ایسنا در تماس با این خبرگزاری از عدم واریز وجه حاصل از فروش سهام عدالت گله داشتند، شرکت سپرده گذاری مرکزی توضیحاتی را درمورد این اتفاق به ایسنا ارائه کرد.
دلایل تاخیر در واریز وجه فروشندگان سهام عدالتبه گزارش آوای خزر،برخی مشمولین سهام عدالت از این موضوع که پول حاصل از فروش این سهام هنوز بعد از یک ماه به حساب آن‌ها یا واریز نشده یا نصفه و نیمه واریز شده است، گله دارند.

موضوعی که ایسنا در قالب یک گزارش به آن پرداخت و روح الله میرصانعی- دبیرکل کانون کارگزاران بورس اوراق بهادار ، در مورد دلیل اینکه برخی مشمولان سهام عدالت هنوز پول حاصل از فروش سهام خود را دریافت نکرده‌اند، توضیح داد: در حال حاضر مشتری برای سهام عدالت وجود دارد. البته ساز و کار سهام عدالت ویژگی‌های خاصی دارد؛  باید کدها تجمیع و بعد معاملات انجام شود. پس از آن شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه باید برای کارگزار تعیین کند که از این معاملات انجام شده، چه میزان برای کدام مشتری است. گاهی این شرکت جزئیات معاملات را با چند روز تاخیر به کارگزار اعلام می‌کند. در حالی که کارگزار باید اطلاعات را داشته باشد تا وجوه مربوطه را به سهام‌داران اختصاص دهد و واریز کند.

پاسخ شرکت سپرده‌گذاری مرکزی

در این راستا، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و تسویه وجوه در اطلاعاتی که در اختیار ایسنا قرار داد، اعلام کرده است که اولویت نخست شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، بانک‌ها و شبکه کارگزاری در فروش سهام عدالت، حفاظت و صیانت از دارایی‌های مشمولان سهام عدالت است تا از سوء استفاده‌های احتمالی در این زمینه جلوگیری شود به طوری که هیچ فردی غیر از خود سهامدار، امکان سفارش گذاری برای فروش سهام را نداشته باشد.

با توجه به اینکه مشمولان سهام عدالت به صورت حضوری و الکترونیکی در بازار سرمایه احراز هویت نشدند و تنها از طریق ارائه شماره شبای بانکی و تلفن همراه به نام خود فرد احراز هویت آنها انجام شده است، لذا هموطنان و مشمولانی که اطلاعات هویتی آنها با کوچکترین مشکلی روبرو بوده از مرحله سفارش گیری حذف شده‌اند.

بنابراین سفارش فروش تعدادی از مشمولان سهام عدالت به دلیل نقایص فوق کنسل شده و سهام آنها اصلا به فروش نرفته تا پول آن را دریافت کنند، زیرا برای بانک، کارگزاری و شرکت سپرده گذاری مرکزی باید مسجل شود که درخواست فروش سهام عدالت حتماً از سوی سهامداران وارد سامانه‌ها شده است نه شخص دیگر.

این افراد باید با مراجعه به سامانه SAHAMEDALAT.IR و یا با مراجعه به بانک یا کارگزار خود مشکل هویتی خود را برطرف و از اجرای سفارش فروش خود مطمئن شوند
 
موضوع مهم دیگر این است که وجوه حاصل از فروش سهام عدالت باید به حساب خود فرد واریز شود.

اما مواردی وجود دارد که شماره شبای بانکی تعدادی از مشمولان اشتباه، راکد و یا مسدود بوده و به همین علت این وجوه به حساب آنها واریز نشده است و این افراد نیز باید اطلاعات بانکی خود را اصلاح کنند.

علیرغم اشکالات یاد شده که به طور اجتناب ناپذیر تاخیرهایی را به همراه داشته آخرین آمارها نشان می دهد که یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر سفارش فروش سهام عدالت خود را در سامانه های بانک ها و شرکت های کارگزاری ثبت کرده اند که از مجموع ۲۷۵۰ میلیارد تومان، رقمی بالغ بر ۲۶۰۰ میلیارد تومان به حساب مشمولان واریز شده است و ۱۵۰ میلیارد تومان باقیمانده نیز هم اکنون در فرایند تسویه قرار دارد که امیدواریم این مبلغ بعد از فرارسیدن مهلت تسویه و رفع اشکالات مربوط به اطلاعات بانکی و ارتباطی مشمولان به حساب آنها واریز شود.
 
انتهای پیام/1005
 
نظرات شما
آخرین اخبار