دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۳۰۲۲۳
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵

بارش باران در ۲۴ استان کشور/ کاهش محسوس دما در نیمه غربی ایران

گفته یک کارشناس سازمان هواشناسی امروز در ۲۴ استان کشور باران می‌بارد.

به گزارش آوای خزر، ،فریبا گودرزی در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: امروز با ادامه فعالیت سامانه بارشی در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، کردستان، زنجان، قزوین، البرز، تهران، سمنان، کرمانشاه، همدان، مرکزی، ایلام، لرستان، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهیلویه و بویر احمد، شمال و غرب فارس، بوشهر، اصفهان و غرب یزد بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.


وی ضمن اشاره به اینکه برای مناطق مرتفع بارش برف پیش‌بینی می‌شود و امروز استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با بارش پراکنده مواجه هستند، ادامه داد: فردا برای خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی، گیلان، مازندران، گلستان، کرمان، فارس و آذربایجان‌های شرقی و غربی بارش پراکنده و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.


گودرزی با بیان اینکه بارش‌ها تا اوایل هفته آتی ادامه دارد، افزود: امروز در نیمه غربی کشور دمای هوا به طور محسوس سردتر می‌شود و جمعه در مرکز، شمال شرق و بخش‌هایی از شرق کشور با کاهش دما مواجه هستیم و این کاهش دما ۸ تا ۱۲ درجه است.


این کارشناس سازمان هواشناسی با اشاره به اینکه امروز به سبب پدیده ورزش باد در غرب، جنوب غرب، مرکز، شرق، شمال شرق و برخی مناطق جنوب شرق پدیده گرد و خاک دور از انتظار نیست، متذکر شد: به دلیل افزایش ارتفاع برف در ارتقاعات البرز و زاگرس مرکزی در روز‌های پنجشنبه و جمعه احتمال وقوع بهمن وجود دارد.
گودرزی با بیان اینکه از امروز تا یکشنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج هستند، در خصوص آخرین وضعیت آب‌وهوایی تهران توضیح داد: آسمان پایتخت امروز ابری است و برای بعد از ظهر در این شهر افزایش باد، رگبار باران و احتمال وقوع رعد و برق پیش‌بینی می‌شود و بیشینه دمای آن به ۱۵ درجه می‌رسد./میزان
انتهای پیام/1005

نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار