دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۴۹۲
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸

آزمایش بیش از ۲۵۰ هزار نمونه از محصولات سلامت محور/ لزوم بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی

آزمایش بیش از ۲۵۰ هزار نمونه از محصولات سلامت محور/ لزوم بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی
مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع غذا، دارو و تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه سالانه در کل کشور حدود ۲۵۰ هزار نمونه با بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار آزمون از محصولات سلامت محور مورد بررسی‌های کیفی قرار می‌گیرد، بر ضرورت بروز رسانی تجهیزات آزمایشگاهی سراسر کشور تایید کرد.

به گزارش آوای خزر به نقل از ایسنا، دکتر مهدی انصاری دوگاهه اظهار کرد: مرجعی که بر اساس مستندات علمی و فنی در مورد محصولات سلامت محور اظهار نظر می‌کند اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو مشتمل بر آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو، آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو در سراسر کشور و شبکه آزمایشگاه‌های سازمان غذا و دارو در سراسر کشور است که حوزه فعالیت آن بسیار حساس بوده و مستقیما با سلامت کل آحاد جامعه مرتبط است.

مدیر کل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تصریح کرد: امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی معاونت‌های غذا و دارو تقریبا به سمت فرسودگی پیش رفته است که از سال گذشته در سازمان غذا و دارو تلاش کردیم بخشی از این امکانات را از طریق بودجه سازمان غذا و دارو و بخشی دیگر را از طریق وام بانک جهانی تامین کنیم.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی افزود: در صورت جذب سهم مناسبی از وام بانک جهانی که از طریق سازمان بهداشت جهانی و وزارت بهداشت تامین می‌شود، می‌توانیم به نوسازی تجهیزات بیشتر آزمایشگاهی در معاونت‌های غذا و دارو امیدوارتر باشیم.

انصاری با بیان اینکه نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی هم از جهت به روز رسانی روش‌ها و هم از جهت اطمینان بخشی بالاتر به کیفیت محصولات سلامت، حائز اهمیت است، گفت: هزینه نگهداشت تجهیزات قدیمی و فرسوده به مراتب از هزینه خریداری آن بالاتر است و هزینه‌های سرباری را نیز به سیستم تحمیل می‌کند.

نظرات شما