دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۴۹۲۹
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۰
اختتامیه یک رویداد هنری متفاوت در مازندران

احسان آهنگر: رویش؛ یک اتفاق تازه در هنر نمایش

احسان آهنگر: رویش؛ یک اتفاق تازه در هنر نمایش
اختتامیه نخستین رویداد هنری با محوریت سبک زندگی درست، مسائل روز و آسیب‌های جامعه با نام «رویش» در مازندران، از نگاه مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان یک اتفاق تازه و آغاز یک راه پر امید در هنر فاخر تئاتر است.

به گزارش آوای خزر از ساری، اختتامیه نخستین رویداد هنری رویش در بخش نمایش صحنه‌ای و خیابانی عصر امروز یکشنبه در سالن کنفرانس اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با تجلیل از منتخبان برگزار شد.

در این مراسم، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه گرچه نمی‌توانیم از تاثیرگذاری سایر هنر‌ها بگذریم، تئاتر را دارای بیشترین تأثیر در بین مردم دانست.

او از اهمیت هنر نمایش و نقش هنرمندان آن در نگاه رهبر معظم انقلاب گفت که فرمودند: "ظریف‌ترین و لمس‌نکردنی‌ترین احساسات و عواطف بشری را هنر تئاتر و بازیگری خوب در نمایش می‌تواند ارائه دهد و شما می‌توانید این کار را بکنید، این نقش شماست".

احسان آهنگر معتقد است که امروز هنر تئاتر سبب تقویت ارتباطات و آگاهی‌های اجتماعی می‌شود و نمی‌توانیم خیلی راحت از کنار آنها بگذریم.

او همچنین کشف و شناسایی استعدادها، تقویت همبستگی و آگاهی‌های اجتماعی، توجه ویژه به آسیب‌های اجتماعی و مسائل روز را از رسالت‌های هنر فاخر عنوان و اظهار کرد: اگر امروز قرار است گامی برداریم هنر بهترین ابزار است و این ظرفیت باید پای کار بیاید؛ هر چقدر از این  ظرفیت در سبک زندگی درست، فرزندآوری و مطالعه بهره‌برداری کنیم مشکلات کمتری را در جامعه خواهیم داشت.

احسان آهنگر: رویش؛ یک اتفاق تازه در هنر نمایش
رویش؛ اتفاق تازه در هنر نمایش است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با بیان اینکه در هنر‌های نمایشی از استان‌های  سرآمد هستیم، این را هم اضافه کرد که البته تقویت هنر نمایش مقدماتی را می‌طلبد؛ باید زیرساخت‌ها را تقویت و به‌روز کنیم و در مسائل بازیگری و فنی نیاز به کار زیاد داریم.

آهنگر با اشاره به تبعات انقطاع نسلی در هنر‌های نمایشی، تصریح کرد: شاید نگاه سطحی این باشد که اساتید را در کنار جوانان آوردیم، اما واقعیت این است که خواستیم تا نسل دیروز و امروز در کنار هم به تبادل اندیشه و تجربه بپردازند و پیوند بین آنها گسسته نشود.

او با بیان اینکه نخستین رویداد نمایشی رویش یک اتفاق نو بوده و حتما ضعف‌هایی هم داشته است، گفت: رفع نقاط ضعف، برای سال‌های آینده نقاط قوتی خواهند بود و به اعتلای هنر نمایشی استان علویان کمک خواهد کرد.

رویداد رویش؛ سرمایه‎گذاری در هنر‌های نمایشی‌ست

معاون امور هنری و سینمایی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد مازندران با تقدیر از موسسه فرهنگی هنری آلاء در برگزاری نخستین رویداد رویش که ذیل طرح شهید مرتضی آوینی برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد به همین جا ختم نشده و در طول سال تکرار خواهد شد و قرار است روح تازه‌ای به این هنر فاخر دمیده شود.

محمدتقی روحی رویداد رویش را یک سرمایه‌گذاری هنری عنوان و تصریح کرد: برای نخستین‌بار شاهد نمایش‌هایی با موضوعات اجتماعی، مسائل مبتلابه جامعه و آسیب‎های اجتماعی بودیم.

او بیان کرد: نتیجه این آثار و رویداد را حتما در سی و ششمین جشنواره تئاتر استان خواهیم دید و نویدی برای اتفاقات بزرگ در عرصه هنر‌های نمایشی خواهد بود.

احسان آهنگر: رویش؛ یک اتفاق تازه در هنر نمایش

۹ اثر در رویداد نمایشی رویش تقدیر شدند

دبیر اجرایی رویداد رویش با بیان اینکه رویداد «رویش» طرح پیشنهادی از موسسه فرهنگی هنری پدیده هنر آلاء بوده است، از دریافت ۲۵ اثر به دبیرخانه جشنواره و در نهایت انتخاب ۹ اثر گفت و اینکه دو اثر انصراف دادند و هفت اثر برای اجرا باقی ماندند.

هادی اصغری ادامه داد: نمایش‎های "رسول ترک" به کارگردانی علی عظیمی، نمایش عروسکی "عاشورا" به کارگردانی رجبعلی فلاح، "سایتوتک" به کارگردانی یلدا سادات یاوی و "عبور از مه" به کارگردانی مسلم خردمند در بخش خیابانی و نمایش‌های "ماهی قرمز" اثری از مارال ناطقی، "لالایی برای بیداری" اثری از حسین غلامی هنرمند روشندل، و "بازگشت" اثری از منیژه معصومی در بخش صحنه‌ای در ۲۲ شب و هر کدام بین ۷ تا ۱۰ شب به اجرا درآمدند.

او با بیان اینکه منتخبان جشنواره از حمایت مالی و مشاوره‌ای برخوردار شدند، اظهار امیدواری کرد که موفقیت آنها را در جشنواره‌های منطقه‌ای و فجر هم ببینیم.

نتیجه یک نمایش در هماهنگی گروهی‌ست

در ادامه، یکی از هنرمندان نمایشی اشاره‌ای به آثار راه‌یافته در جشنواره داشت و اعلام کرد که کار‌ها و ایده‌های خوبی به جشنواره آمد، برخی کار‌ها ایده و متن خوبی دارند، اما گروه منسجمی ندارند و باید به این باور برسیم که یک گروه همراه و هماهنگ، حتما می‌تواند بهتر از یک گروه غیرمنسجم و نامنظم، نتیجه بگیرد.

به گزارش خبرنگار ما در پایان این مراسم، از برگزیدگان، داوران، منتقدان و مدیر موسسه فرهنگی هنری پدیده هنر آلاء با تقدیم لوح سپاس و تندیش جشنواره تقدیر شد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

خبرنگار: آزاده بابانژاد | دبیر: آزاده بابانژاد
نظرات شما
آخرین اخبار