دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۵۵۵۳۳
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۴
علی بابایی کارنامی:

مهار بانک‌های خصوصی راه نجات ایران / دعوت بابایی کارنامی به تحقق مدنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۴

مهار بانک‌های خصوصی راه نجات ایران / دعوت بابایی کارنامی به تحقق مدنیت اقتصادی در سال ۱۴۰۴
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندورود و رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس در نخستین نطق سال ۱۴۰۴ با اشاره به شعار سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، خواستار مشارکت عمومی در اقتصاد، مهار سوداگری و اصلاح نظام بانکی شد و تأکید کرد که اعتمادسازی و توسعه تعاونی‌ها، کلید موفقیت دولت در این سال سرنوشت‌ساز است.

 

بازخوانی جهاد اقتصادی از دل تجربه دفاع مقدس

سعید منصوری - آوای خزر: علی بابایی کارنامی با اشاره به شعار سال ۱۴۰۴ که از سوی مقام معظم رهبری به‌عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده، گفت: تجربه هشت‌ساله دفاع مقدس ترجمان عملی آیات قرآن بود، آن‌گاه که مردم با جان و مال خود از کیان کشور دفاع کردند. امروز نیز باید با همان روحیه، این مفاهیم را در متن اجتماع و اقتصاد محقق ساخت.

اقتصاد مردمی، نسخه قرآنی و قانونی نجات تولید

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری برای تولید فراتر از سرمایه‌گذاری مالی صرف است، گفت: دولت باید زمینه حضور مردم را در مالکیت و مدیریت بنگاه‌های اقتصادی فراهم آورد تا با تحقق اقتصاد مردمی، به بسیج عمومی با رویکرد اقتصادی دست یابیم.

وقتی دلالی سود می‌برد و تولید عقب می‌ماند

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: در سال گذشته به‌جای مهار سوداگری و بازار‌های سیاه، به اشتهای سیری‌ناپذیر دلالان ارز، سکه و طلا دامن زده شد، در حالی‌که باید نقدینگی را به سمت تولید هدایت کرده و زمینه جذب «پول هوشمند» را فراهم کنیم.

مردم، بزرگ‌ترین منبع سرمایه برای رشد اقتصادی

بابایی کارنامی با بیان اینکه برای تحقق رشد اقتصادی ۸ درصد، نیاز به ۱۵۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری داریم، گفت: حدود نیمی از این سرمایه در اختیار مردم است، اما به‌شرطی که اعتماد لازم برای مشارکت آنها در اقتصاد فراهم شود.

اعتمادسازی؛ کلید ورود مردم به میدان اقتصاد

وی خاطرنشان کرد: اعتمادسازی مهارت نرم دولت است و نیاز چندانی به بودجه و امکانات ندارد. دولت باید با شفاف‌سازی در تعداد پرسنل، پرداخت‌ها، درآمد‌ها و هزینه‌ها، پاسخگویی به مردم و تکریم ارباب‌رجوع، به این مهارت مسلط شود.

تعاونی‌ها؛ مسیر واقعی مردمی‌سازی اقتصاد

نماینده مردم ساری و میاندورود در ادامه، توسعه تعاونی‌ها را راه قانونی مشارکت مردم در اقتصاد دانست و از دولت خواست زمینه‌های اجرایی تحقق این مدل موفق اقتصادی را فراهم سازد.

مازندران، آماده پرواز در مسیر تولید و سرمایه‌گذاری

بابایی کارنامی با تأکید بر نقش مهم فناوری در سرمایه‌گذاری برای تولید، تصریح کرد: دولت باید با تعیین ماموریت‌های استانی، هدف‌گذاری دقیقی برای سرمایه‌گذاری انجام دهد. استان مازندران در حوزه کشاورزی، گردشگری، بازرگانی، مناطق آزاد و اقتصاد دریا محور ظرفیت بالایی دارد و آماده جذب سرمایه است.

وقتی بانک‌ها جای حمایت، مانع تولید می‌شوند

او با انتقاد از عملکرد نظام بانکی کشور گفت: بانک‌ها به جای حمایت از تولید، منابع را هدر داده یا در مسیر ضدتولید استفاده می‌کنند. تعداد شعب بانکی در کشور سه برابر میانگین جهانی است و اغلب در لوکس‌ترین املاک شهری مستقرند.

مهار بانک‌های خصوصی؛ گام نخست برای اصلاح اقتصادی

بابایی کارنامی با بیان اینکه بانک‌های خصوصی قوانین بانکی را زیر پا گذاشته‌اند، اظهار کرد: مهار این بانک‌ها یکی از اصلی‌ترین اقدامات نجات‌بخش برای اقتصاد ایران است، زیرا املاک در دست بانک‌هاست نه مردم، و باید جلوی این رویه اشتباه گرفته شود.

مازندران چشم‌انتظار عمل، نه وعده‌های تکراری

وی در بخش پایانی نطق خود خطاب به رئیس‌جمهور گفت: از کدام درد مردم ساری و میاندورود بگویم؟ از سد فینسک که منابع آبی مرکز استان را تهدید می‌کند، یا دفن زباله و تخریب محیط زیست؟ از جاده‌های فرسوده یا کمبود امکانات درمانی در کیاسر، فریم، طبقده و سورک؟

مردم منتظر عبور دولت از شعار به اجرا هستند

او همچنین به مشکلات معیشتی کارگران شرکتی، شهرداری‌ها و بیکاری جوانان اشاره کرد و افزود: مردم خواهان عبور دولت از شعار به اجرا هستند؛ امسال باید سال تحقق وعده‌ها باشد.

تقدیر از خدمات، تذکر برای کاستی‌ها

بابایی کارنامی در پایان از تلاش‌های دکتر یونسی استاندار مازندران،  تقدیر و از وزیر بهداشت، دکتر ظفرقندی خواست تا به وضعیت بهورزان مظلوم رسیدگی عاجل داشته باشد.

همچنین از معاونت اداری استخدامی رئیس‌جمهور برای همراهی در طرح ساماندهی تشکر و از رئیس‌جمهور خواست تا شخصاً مشکلات کارگران، بازنشستگان و کارمندان را پیگیری کند

خبرنگار: سعید منصوری | دبیر: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار