دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۷۸۲۴
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۳:۴۶

«مختار ثقفی» که بود؟

عضو پژوهشگاه فرهنگستان علوم قرآنی گفت: مختار ثقفی فردی بود که در زمان واقعه کربلا در زندان بنی امیه به سر می‌برد، وی پس از آزادی اقدام به قیام کرد، اذهان عمومی را به سوی قیام خود متوجه کرد، این رویداد سبب شد تا شرایطی خاص ایجاد و فشار حاکم بنی امیه از «امام سجاد (ع)» منحرف شود. پ

«مختار ثقفی» که بود؟آوای خزر: محمدامین نخعی عضو پژوهشگاه فرهنگستان علوم قرآنی   پیرامون قیام عاشورا از بعد فلسفی گفت: «امام حسین (ع)» با قیام خود در مقابل با ساختار و پروژه کلان شیطان می‌ایستد. شیطان قسم یاد کرده تا اجازه ندهد کسی به بهشت راه یابد، اما «امام حسین (ع)» توسط قیامش فرصتی ایجاد کرد که به واسطه آن انسان‌ نیز به بهشت برود.

وی در همین راستا ادامه داد: این مرکزی‌ترین محور قیام «امام حسین (ع)» محسوب می‌شود لذا کوچکترین ارادت به این ساحت مقدس موجب طهارت می‌شود. همچنین در «کامل الزیارات» آمده است: «کسی که برای «امام حسین (ع)» بگریاند و گریه کند ارزش فراوان و بالایی دارد».

نخعی به قیام مختار ثقفی برای خون‌خواهی از «امام حسین (ع)» اشاره و ابراز کرد: قیام مختار مهمترین رویکردی بود که واقعه عاشورا با خود به همراه داشت، پس از واقعه بزرگ عاشورا افراد زیادی به خونخواهی «امام حسین (ع)» برخواستند، اما هیچ یک مانند مختار ثقفی موفق نبودند.

وی مختار ثقفی را یکی از قیام کنندگان برتر بر علیه حکومت بنی امیه دانست و بیان کرد: تنها وجه قابل توجه زندگی مختار، قیام وی بر علیه حکومت بنی امیه بود که سبب شد تا از بین تمام افرادی که در دوران پس از «امام حسین (ع)» در عرصه خونخواهی این امام بزرگوار قدم بگذارند شناخته‌تر شود.

وی اظهار کرد: مختار برای خونخواهی از «امام حسین (ع)» قیام کرد و این عمل وی کاملا پذیرفته شده است، زیرا او تلاش داشت تا کسانی را که در قیام کربلا ظلم فراوانی به «اهل بیت (ع)» کرده بودند مجازات کند.

وی خاطرنشان کرد: مختار ثقفی فردی بود که در زمان واقعه کربلا در زندان بنی امیه به سر می‌برد، وی پس از آزادی اقدام به قیام کرد، اذهان عمومی را به سوی قیام خود متوجه کرد، این رویداد سبب شد تا شرایطی خاص ایجاد و فشار حاکم بنی امیه از «امام سجاد (ع)» منحرف شود تا ایشان از توسعه طرح فرهنگی خود برای هدایت امت اسلامی استفاده کنند.

انتهای پیام/1000

 
خبرنگار: سعید منصوری
نظرات شما
پربازدیدترین ها
پربحث ترین ها
آخرین اخبار