
به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، محمود واعظی وزیر معین مازندران و البرز شب گذشته وارد مرکز مازندران شد، وی صبح امروز در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی این استان شرکت کرد و در این نشست اعلام کرد: دبیرخانهای برای مازندران و البرز در تهران تشکیل شده است و امیدواریم با تقسیم کارها و فعالیتها در کنار پیگیریهایی که در مرکز با وزرای مربوطه انجام میدهیم بتوانیم مردم این دو استان را راضی نگه داشته و گامی برای بهبود و معیشت آنها برداریم.
وی افزود: تا پایان سالجاری باید به نقطه خوبی در بخش پیشرفت مازندران برسیم، البته کارها با هدایت استاندار و با تشکیل چهار کمیته که نقش مهمی در پیشبرد امور دارند، دنبال میشود، امیدواریم براساس نقشه راهی که مشخص شده است، در هر جایی که استاندار مازندران تشخیص بدهد، در تهران و استان در خدمت مسؤولان هستم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیش از ظهر امروز نیز با حضور در اتاق بازرگانی، صنعت و کشاورزی مازندران در جمع صادرکنندگان این استان حاضر شد و پای صحبتها و پیشنهادات آنها نشست.
واعظی در این گردهمایی، اظهار داشت: با توجه به افزایش صادرات مرکبات، کیوی، مرغ، محصولات لبنی و آبزیان از مازندران به سایر کشورها، با سرمایهگذاران این بخش باید سعی کنند تا علاوه بر مصارف داخلی کشور، راههایی را برای صادرات این محصولات باز کنند.
وزیر معین مازندران و البرز با بیان اینکه مازندران این توان را دارد که چند برابر زمان فعلی صادرات داشته باشد، گفت: بخشهای خصوصی باید با یکدیگر جمع شوند تا یک برند شناخته شده داشته باشند، زیرا هزینه برای صادر کنندگان خرد هزینه بالایی است و شرکتها باید در ارتباط با صادرات کنسرسیوم یا شرکتی ایجاد کرده و محصولات را جمع و صادر کنند.
وی عصر امروز نیز در شورای اشتغال و طرح توسعه کسب و کار و اشتغال پویا(تکاپو) مازندران شرکت کرد که علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از اتمام برنامههای خود در گرگان، در این نشست حاضر شد، هدف از برگزاری این جلسه، انعقاد تفاهمنامه توسعه اشتغال پایدار بین وزارتخانههای ارتباطات و فناوری اطلاعات، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری مازندران با 16 شرکت معتبر و دارای برند در حوزه IT و ICT بوده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: قرار است شرکتهای دارای برند در حوزه آیتی و آیسیتی کشور، در تفاهمنامهای، ظرف یکسال آینده 2 هزار میلیارد تومان را در مازندران سرمایهگذاری و 4 هزار شغل مستقیم ایجاد کنند و این یک فرصت است که در مقابل آن انتظار دارند امنیت شغلی آنها فراهم شود.
واعظی در پایان درباره اقتصاد مقاومتی گفت: همتی در این زمینه در مازندران انجام دادیم، باید همت دیگری نیز در استان و تهران با تشکیل جلسات خاص ایجاد شود، حوزههای کاری در حوزههای مختلف تقسیم شود، همه در حال کار و فعالیت هستند لذا نمایندگان مجلس نیز با کمک به این مجموعه، میتوانند در تحقق اقتصاد مقاومتی در این استان سهم مهمی داشته باشند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه اظهار داشت: IT میتواند در جذب توریست نقش اساسی ایفا کند و زمینه ساماندهی رزرواسیون در استان بهصورت الکترونیکی ایجاد میشود.
علی ربیعی گفت: سیاست دولت تثبیت شغل بود اما با روندی که در کشور شروع شده بود سالانه 300 هزار شغل در کشور را از دست میدادیم، لذا برنامهریزی شد تا میزان ریزش را کاهش دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان بیان داشت: یکی از بحثها در زمینه توسعه اشتغال پیگیری طرح تکاپو است که این طرح قرار است در 30 استان کشور شروع شود، از طرفی «روستا شغل» در کشور نیز شناسایی شد اما در این حوزه با مشکلاتی مواجه هستیم.
در پایان این نشست، قرارداد همکاری دو وزارتخانه ارتباطات و فناوری اظلاعات و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و استانداری مازندران با 16 شرکت یا مؤسسه معتبر در حوزه IT و ICTبا حضور وزرا و استاندار مازندران به امضا رسید.
انتهای پیام/