دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال(ترجیحا) و یا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

در صورت داشتن علایم شبیه آنفلوانزا، با آب و نمک، دهان خود را شستشو دهید.

      

در روزهای اول بیماری تنفسی، ضمن استراحت در منزل، از حضور در اماکن پر تردد پرهیز کنید.

      

از خوردن مواد غذایی نیم پز و خام خودداری کنید.

      

از بيماران مبتلا به علايم تنفسی (نظير سرفه و عطسه)،حداقل يک متر فاصله داشته باشيد.

      

از تماس دست آلوده به چشم، بینی و دهان خود بپرهیزید.

      

مدت شست و شوی دست ها حداقل به اندازه 20 ثانیه باشد و تمامی قسمت های دست (انگشتتان خصوصا انگشت شصت، کف دست و مچ دست)

      

به طور مداوم و در هر زمان ممکن، اقدام به شست و شوی کامل دست ها با آب و صابون نمایید.

      

دهان و بینی خود را هنگام سرفه و عطسه با دستمال (ترجیحا) ویا قسمت بالای آستین بپوشانید.

      

سردرد، تب و مشکلات تنفسی نظیر سرفه، آبریزش از بینی و تنگی نفس از علائم شایع بیماری کرونا ویروس جدید2019 هستند، در کودکان و سالمندان می تواند همراه با تهوع و استفراغ و دل درد باشد.

      
کد خبر: ۱۷۲۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۰:۴۰
وزیر بهداشت:

شبکه بهداشتی و درمانی ایران در مطنقه بی‌نظیر است

نمکی گفت: ایران کشوری است که سیستم شبکه بهداشتی و درمانی آن در مطنقه بی‌نظیر است.

به گزارش آوای خزر، سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سازمان جهانی بهداشت از دیرباز، ایران را به عنوان کشوری موفق در عرصه‌های بهداشتی می‌شناسد و می‌داند که کشور ما، تجاربی مانند ریشه کنی فلج اطفال، سرخک، کنترل مالاریا، کزاز و بسیاری از بیماری‌های واگیر را دارد.

نمکی با بیان این مطلب اظهار داشت: ایران کشوری است که سیستم شبکه بهداشتی و درمانی آن در مطنقه بی نظیر است. سازمان جهانی بهداشت ناظر بود که در سیلاب‌های بهار سال ۹۸ که همه منتظر اپیدمی بیماری‌های واگیر بودند، اما حتی یک مورد اپیدمی در ایران نداشتیم. در بسیج ملی کنترل فشارخون حدود ۷۵ درصد از جمعیت هدف معادل بیش از ۳۰ میلیون نفر پایش شدند.

وی افزود: سازمان جهانی بهداشت، ایران را به عنوان کشوری مقتدر در عرصه نظام سلامت می‌شناسد و در زمینه بیماری کووید ۱۹ نیز ارتباطات بسیار خوب، صمیمانه و تنگاتنگی را با سازمان جهانی بهداشت داشته ایم و مرتب گزارش‌های خودمان را برای آن‌ها در سطح دفتر مدیترانه شرقی و همچنین مقر این سازمان در ژنو ارسال می‌کنیم و ارتباطات مستمری داریم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: خوشبختانه در چندماه اخیر، تجارب خودمان در زمینه مبارزه با کرونا را به سازمان جهانی بهداشت منتقل کرده ایم و از پروتکل‌های ابلاغی این سازمان نیز استفاده می‌کنیم. نه ایران بلکه هیچ یک از کشور‌های جهان، به خوبی بیماری کووید ۱۹ را نمی‌شناسند و همه باید با این ویروس، شطرنج بازی کنیم.

نمکی افزود: از کرونا ویروس جدید به اندازه اجداد آن، شناخت کافی نداریم و با این ویروس، کشتی طولانی می‌گیریم و به همین دلیل هم سازمان جهانی بهداشت و هم کشور‌هایی که در عرصه نظام سلامت، صاحب علم و اندیشه هستند، هر گونه پیشگویی و خاطرجمعی نسبت به رفتار این ویروس را شایسته نمی‌دانند و ممکن است دوباره شاهد بازگشت ویروس حتی در مناطقی که این بیماری را مهار کرده اند، باشیم، اما امیدواریم به سمت خاموش‌تر شدن این ویروس مهاجم و سرکش، پیش برویم.

انتهای پیام/1005

 
نظرات شما
آخرین اخبار