به گزارش آوای خزر از شهرستان گلوگاه، در ساعت 3:30 دقیقه سحرگاه امروز گزارشی مبنی بر فرو ریختن یک واحد ساختمانی در روستای مهدیرجه از سوی مردم به اورژانس و واحدهای امداد و نجات هلال احمر و آتشنشانی اعلام شد.
بنا بر گزارش اولیه از واحد خدمات ایمنی و آتشنشانی شهرستان گلوگاه، رانش ساختمان سبب مصدوم و محبوس شدن اعضای یک خانواده سه نفره (مادر و دو فرزند) شد، لذا با کمک واحد آتشنشانی، اورژانس ۱۱۵ و ۱۲۵هلال احمر و همکاری نیروی انتظامی از شهرهای گلوگاه، بهشهر و خلیلشهر، و با مساعدت اهالی مهدیرجه، مصدومان از زیر آوار نجات یافته و به بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر انتقال داده شدند.
براساس این گزارش، این واحد، در واقع خانهای کاهگلی با قدمتی 50 تا 60 سال متعلق به زنده یاد دکتر حسینعلی خلیلی بود و در این حادثه، فرزندان دکتر خلیلی به نامهای محمد و جواد و همسر مکرمه مرحوم خلیلی، زیر آوار و خاک گرفتار شدند.
محمد خلیلی که در این حادثه آسیب بیشتری دیده است به خبرنگار آوای خزر گفت: روز گذشته چند کارگر به همراه استادکار نسبت به تعمیر بخشی از ساختمان منزل (نازککاری) مشغول بودند و این کار تا ساعت 12:30 دقیقه شب(30 دقیقه بامداد) به طول انجامید و آنها به منزل خود بازگشتند.
وی افزود: ساعت سه و نیم صبح بود که احساس کردیم زلزلهای در حال وقوع است، برای همین من، برادرم جواد و مادرم که در یک اتاق بودیم برخاستیم تا به بیرون از اتاق برویم، من بهسرعت حرکت کردم تا درب اتاق را باز کنم که مادر و برادرم بتوانند از اتاق خارج شوند.
خلیلی ادامه داد: برادرم جواد خود را سپر مادر کرد تا آسیبی به مادر نرسد، اما به ناگهان سقف فرو ریخت و زیر آوار ماندیم، در آن لحظه فقط به فکر برادر و مادرم بودم که چه اتفاقی برایشان رخ داده است، از آنجا که در زمان حادثه بیدار بودم و گوشی همراهم را در دست داشتم؛ از اینرو با برادر دیگرم «شعبان»که در منزل خود بود؛ تماس گرفتم و موضوع را به او اطلاع دادم.
فرزند دکتر خلیلی اظهار داشت: پس از مدتی متوجه حضور عوامل امداد و نجات شدیم و از آنها تشکر داریم که به کمک ما آمدند.
شعبان خلیلی برادر بزرگتر خانواده که بامداد امروز در جریان حادثه قرار گرفته بود و به کمک خانواده خود آمد؛ درباره وضعیت برادرانش محمد و جواد و مادرش به آوای خزر گفت: «جواد» برادر کوچکم دچار مصدومیت سطحی و پس از مداوا ترخیص شد، مادر و برادرم محمد در بخش اورژانس بیمارستان امام خمینی(ره) بهشهر بستری هستند و دچار کوفتگی شدند، در حال حاضر آثاری از شکستگی در بدن آنها دیده نشده و خدا را شکر وضعیت مساعدی دارند.
براساس این گزارش، از آنجا که منزل این خانواده بیمه نبوده و وضعیت مالی خوبی نیز ندارند، امیدواریم مسئولان مربوطه پیگیر مشکلات آنها در بخش مسکن باشند.




انتهای پیام/ 1003