ذبح شرعی و بهداشتی دام برای مددجویان بهزیستی مازندران در عید قربان

سعید منصوری- آوای خزر: فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران  با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: «هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مردمی برای اجرای دقیق نذورات قربانی، اقدامی مؤثر در ارتقای سلامت عمومی و بهره‌مندی عادلانه مددجویان از نذورات این عید بزرگ اسلامی است.»

سعید منصوری- آوای خزر: فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران  با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: «هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مردمی برای اجرای دقیق نذورات قربانی، اقدامی مؤثر در ارتقای سلامت عمومی و بهره‌مندی عادلانه مددجویان از نذورات این عید بزرگ اسلامی است.»

وی افزود: «بهزیستی استان با همکاری سازمان دامپزشکی، نظارت کامل بر روند انتخاب، ذبح، بسته‌بندی و توزیع گوشت قربانی دارد و تمامی مراحل در کشتارگاه‌های مجاز و با رعایت دقیق اصول شرعی و بهداشتی انجام خواهد شد.»

سلامت مددجویان و بهداشت ذبح، اولویت بهزیستی

بریمانی با تأکید بر رعایت کامل اصول بهداشتی در فرآیند ذبح، ادامه داد: «با همراهی خیرین و دستگاه‌های ذیربط، تلاش می‌شود گوشت قربانی به‌صورت سالم، هدفمند و منسجم در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار گیرد تا ضمن بهره‌مندی مادی، شأن و سلامت آنان نیز حفظ شود.»

وی خاطرنشان کرد: «در سال‌های گذشته نیز این طرح با موفقیت اجرا شده و امسال با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، کیفیت اقدامات ارتقاء یافته و توزیع عادلانه‌تر مد نظر قرار گرفته است.»

بهره‌مندی هدفمند نیازمندان از نذورات مردمی

مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: «گوشت قربانی تنها در صورت تأیید دامپزشکی و رعایت کامل ضوابط شرعی و بهداشتی در بین مددجویان توزیع می‌شود تا خطرات احتمالی بهداشتی به حداقل برسد.»

او افزود: «این اقدام، علاوه بر کمک‌رسانی به نیازمندان، نمونه‌ای از مشارکت مسئولانه اجتماعی در استان مازندران است که با همراهی نهاد‌های اجرایی و خیرین، آثار مثبت اجتماعی و فرهنگی به همراه دارد.»

بریمانی در پایان از همکاری خیرین، دامپزشکان، مدیران کشتارگاه‌ها و کارکنان بهزیستی در اجرای این طرح قدردانی کرد و خواستار تداوم این همکاری‌ها در سال‌های آینده شد.

 

انتهای پیام/

سعید منصوری- آوای خزر: فریبا بریمانی مدیرکل بهزیستی مازندران  با اشاره به برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده گفت: «هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های مردمی برای اجرای دقیق نذورات قربانی، اقدامی مؤثر در ارتقای سلامت عمومی و بهره‌مندی عادلانه مددجویان از نذورات این عید بزرگ اسلامی است.»

وی افزود: «بهزیستی استان با همکاری سازمان دامپزشکی، نظارت کامل بر روند انتخاب، ذبح، بسته‌بندی و توزیع گوشت قربانی دارد و تمامی مراحل در کشتارگاه‌های مجاز و با رعایت دقیق اصول شرعی و بهداشتی انجام خواهد شد.»

سلامت مددجویان و بهداشت ذبح، اولویت بهزیستی

بریمانی با تأکید بر رعایت کامل اصول بهداشتی در فرآیند ذبح، ادامه داد: «با همراهی خیرین و دستگاه‌های ذیربط، تلاش می‌شود گوشت قربانی به‌صورت سالم، هدفمند و منسجم در اختیار خانواده‌های تحت پوشش قرار گیرد تا ضمن بهره‌مندی مادی، شأن و سلامت آنان نیز حفظ شود.»

وی خاطرنشان کرد: «در سال‌های گذشته نیز این طرح با موفقیت اجرا شده و امسال با برنامه‌ریزی دقیق‌تر، کیفیت اقدامات ارتقاء یافته و توزیع عادلانه‌تر مد نظر قرار گرفته است.»

بهره‌مندی هدفمند نیازمندان از نذورات مردمی

مدیرکل بهزیستی مازندران تصریح کرد: «گوشت قربانی تنها در صورت تأیید دامپزشکی و رعایت کامل ضوابط شرعی و بهداشتی در بین مددجویان توزیع می‌شود تا خطرات احتمالی بهداشتی به حداقل برسد.»

او افزود: «این اقدام، علاوه بر کمک‌رسانی به نیازمندان، نمونه‌ای از مشارکت مسئولانه اجتماعی در استان مازندران است که با همراهی نهاد‌های اجرایی و خیرین، آثار مثبت اجتماعی و فرهنگی به همراه دارد.»

بریمانی در پایان از همکاری خیرین، دامپزشکان، مدیران کشتارگاه‌ها و کارکنان بهزیستی در اجرای این طرح قدردانی کرد و خواستار تداوم این همکاری‌ها در سال‌های آینده شد.

 

انتهای پیام/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *