به گزارش آوای خزر، سرهنگ محمدمهدی اقبال‌پور صبح دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: سازمان بسیج سازندگی مازندران بیش از ۲ هزار و ۵۵۰ پروژه عمرانی و خدماتی را در سال‌جاری در دست اجرا دارد.

وی افزود: این پروژه‌ها در قالب چهار قرارگاه تخصصی شامل قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی، قرارگاه امام حسن مجتبی (ع)، قرارگاه اقتصاد مقاومتی، و گروه‌های جهادی در حال انجام است.

رئیس بسیج سازندگی مازندران با اشاره به مأموریت‌های قرارگاه سازندگی و محرومیت‌زدایی گفت: این قرارگاه در زمینه‌هایی مانند آبرسانی، مقابله با بحران‌ها، مدرسه‌سازی و بهداشت و درمان فعال است. همچنین قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) مسئول تسریع در روند تصمیم‌گیری و اجرای پروژه‌های عمرانی است.

اقبال‌پور با بیان اینکه قرارگاه اقتصاد مقاومتی بر اشتغال‌زایی روستایی متمرکز است، گفت: برای مشاغل خانگی در استان، ۳۸۰ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.

وی از هزینه بیش از ۳۴۰ میلیارد تومان برای آبرسانی طی دو سال گذشته خبر داد و افزود: در این مدت، ۸۱ مخزن آب با ظرفیت ۱۴ هزار متر مکعب در مناطق بالادست استان ساخته شده است.

اجرای صد‌ها پروژه در حوزه راه، آب و اشتغال

اقبال‌پور از اجرای ۸۰ پروژه راه روستایی به طول ۱۲۶ کیلومتر، ۷۸ پروژه آبرسانی به طول ۱۱۰ کیلومتر و ۴۶ پروژه احداث مخزن آب در سطح استان خبر داد. وی همچنین از ساخت ۵۵ پل روستایی، ۲۵ سالن ورزشی، ۷۱۰ گلزار شهدا و ۵۱ خانه عالم در دو سال گذشته سخن گفت.

وی افزود: در حوزه اشتغالزایی، ۵۵۰ کارگاه اقتصاد مقاومتی، ۱۸۰ صندوق قرض‌الحسنه و ۵ هزار فقره تسهیلات در دست اقدام است.

رئیس بسیج سازندگی مازندران به برنامه کاشت یک میلیون درخت در سال جاری اشاره کرد و گفت: این طرح در راستای توسعه فضای سبز روستایی ادامه دارد؛ سال گذشته نیز ۷۰۰ نهال در روستا‌های استان کاشته شد.

اقبال‌پور درباره پروژه نیروگاه زباله‌سوز ساری نیز گفت: ۹۸ درصد از تعهدات بسیج در این پروژه انجام شده و طبق اعلام استاندار مازندران، این نیروگاه تا پایان شهریور به بهره‌برداری خواهد رسید.

 

تصاویر از ابراهیم فلاح:

انتهای پیام/

 

کلمات کلیدی: