معاون اقشار سپاه کربلا:

معلمان مازندران در پرهیز از دوگانگی سرآمد هستند»

در نخستین دوره مسیر معلمی در بهشهر، معاون اقشار سپاه کربلا با تأکید بر ضرورت ایمان و روحیه جهادی در تعلیم و تربیت، عملکرد فرهنگیان مازندران را نمونه‌ای از پرهیز از دوگانگی گفتار و رفتار دانست.
معلمان مازندران در پرهیز از دوگانگی سرآمد هستند»

 

به گزارش آوای خزر،نخستین دوره «مسیر معلمی» در استان مازندران با هدف تبیین شاخص‌های معلم تراز و بررسی ضرورت تحول در نظام تعلیم و تربیت، در آستانه هفته بسیج و در دانشگاه علم و فناوری بهشهر برگزار شد. این رویداد با حضور احسان آهنگر معاون اقشار سپاه کربلا، محمد غلامی پاجی جانشین سازمان بسیج فرهنگیان استان، علیزاده معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران و جمعی از معلمان شرق استان همراه بود.

احسان آهنگر، معاون اقشار سپاه کربلا، در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج، ایمان بالا، تقوا، صداقت، شجاعت و مسئولیت‌پذیری را پایه‌های یک «معلم تراز» دانست. او با اشاره به اهمیت روحیه جهادی در نظام تربیتی گفت: توسعه و تعالی تعلیم و تربیت بدون این روحیه ممکن نیست و پرهیز از دوگانگی گفتار و رفتار، شرط اصلی اثرگذاری معلمان است. آهنگر تأکید کرد: «معلمان استان مازندران امروز نشان دادند که از این جهت سرآمد هستند.»

در ادامه، محمد غلامی پاجی، جانشین سازمان بسیج فرهنگیان استان، با قدردانی از برگزارکنندگان این دوره، آشنایی معلمان با مفاهیم سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و اهداف آن را مهم‌ترین دستاورد این رویداد عنوان کرد. او گفت رویکرد سازمان بسیج فرهنگیان، ایجاد فهم مشترک در معنای تحول و آشنایی فرهنگیان با نظام مسائل تعلیم و تربیت است.

علیزاده، معاون تربیت‌بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش مازندران نیز معلمان را «تمدن‌سازان ایران اسلامی» توصیف کرد و از حمایت همه‌جانبه اداره‌کل در اجرای دوره مسیر معلمی خبر داد.

این رویداد با مشارکت کانون‌های بسیج فرهنگیان نکا، بهشهر و گلوگاه و همراهی معلمان این شهرستان‌ها برگزار شد و نخستین مرحله دوره در دانشگاه علم و فناوری بهشهر ادامه دارد.

 

 

 

برچسبها :