توسط مزدوران آمریکایی

عاطفه‌ در آتش اغتشاش سوخت

تعدادی از شعب خیریه آبشارعاطفه‌ها که مکانی برای کمک به مردم نیازمند سراسر کشور است؛ در استان‌های یزد، بوشهر، خراسان رضوی، همدان، مرکزی، لرستان، فارس و زنجان، توسط اغتشاشگران به آتش کشیده شده است.

 

ابراهیم فلاح- آوای خزر: آبشار عاطفه ها در راستای محکوم کردن اغتشاشات اخیر و تمایز آن با اعتراضات و همچنین دخالت دشمنان در امور داخلی کشور این اغتشاشات را محکوم و در این راستا بیانیه‌ای صادر کرد؛

ملت شریف شهید پرور و قهرمان سرزمین ایران اسلامى،
افرین بر شما و هزاران افرین بر شما که حماسه اى دیگر خلق کردید. دشمنان دین و قرأن و اسلام را با شکست مفتضحانه مواجه ساختید و این نشان از درک صحیح و شناخت عمیق توحیدى در دشمن شناسى است که بار دیگر در امتحان الهى سر بلند از میدان مین دشمنان قسم خورده و شیاطین عصر شیطان پرستى خارج شدید و کام خود را با نداى الله‌واکبر شیرین ساختید

دنیاى استکبار جهانى و ایادى منافق و فریب خورده‌گان خود‌فروش و وطن‌فروش داخلى با شکست هاى پى‌در پى در طول تاریخ ۴۷ ساله انقلاب اسلامى ایران هنوز دست از کینه دوزى کهنه شیطانى بر نمی‌دارند و دائم از راه‌ها وحربه‌هاى مختلف سعى بر شسکست ملت شجاع و سربلند ایران دارند، زهى خیال باطل که با تدبیر مدبرانه و رهبرى خردمندانه و هدایت‌گونه فرماندهى معظم کل قواحضرت امام خامنه اى (مدضله‌العالى) باعث هم بستگى و وحدت ملت هوشیار ولایت‌مدار گردیده و راه حق علیه باطل را به درستى تبین می‌فرمایند تا از سیم‌هاى خاردار و باتلاق‌هاى دشمن عبور نماییم و به ساحل امن الهى برسیم و فرعون مغرور زمان را مایوس نموده تا سرافکنده گردد.

شما مردم فداکار دیدید که چگونه از مطالبات اقتصادى قصد سوءاستفاده داشند و می‌خواستند با کشتارسازى و تخریب اموال عمومى مشابه أتش کشیدن مساجد، قرأن ها، ساختمان‌هاى مسکونى، تجارى، فروشگاه‌ها و متاسفانه بعضى از شعب این بنیاد خیریه که کانون مهرورزى و خدمت به محرومان و یتیمان و بیماران است خسارات وارد ساختند و با این عمل زشت و پلید قصد داشتند رعب و وحشت ایجاد نمایند و با افکار پریشان و غلط بناى مشابه سوریه را پیاده‌سازى نمایند که کور خواندند و طرح کثیف ابراهیم صهیونیستى هرگز در این کشور با اقتدار وسربلند کاربرد ندارد چون أرمان‌هاى این ملت باخون بهترین جوانان وسرداران ابیارى شده وریشه در عرش الهى دارد.

هیج قدرتى نمی‌تواند در برابر قدرت لایزال پروردگار متعال مبارزه نماید و یا بخواهد ضربه به مکتب عاشورایى و ملت حسینى وارد سازد این همه شکست‌ها و مکر و حیله‌گرى باید درس عبرت براى شیاطین باشد اما چون اینان از نسل نمرود و یهودند و مدعى حاکمیت یا پادشاهى برکل جهانند به حول قوه‌الهى با رهبرى ولى امر مسلمین جهان با بیدارى اسلام و هدایت پیامبرگونه معظم له و با پشتیبانى ملت بزرگ این آرزوى واهى مثل حکومت طاغوت پهلوى را به گور خواهند برد و مسلمانان جهان با اتحاد به مبارزه شیاطین و سلاطین خواهند برداخت تا سرنگون کردند.

خداوند متعال را سپاس می‌گوییم که با ریختن خون أن طفل سه ساله مثل حضرت رقیه (س) و جوان رشید اسلام فرج الله شوشترى و دیگر جوانان و شهداى امنیت، انتظامى و بسیجى و مردم بی‌گناه به درگاهش مورد قبول قرار داد تا ریشه هاى این درخت تنومند انقلاب اسلامى قوى‌تر و مستحکم تر از قبل راه نور را بپیماید و ییروزى دیگرى را به مردم شریف شهید پرور در جبهه مبارزه با کفر اعطا فرمود و توطئه‌هاى دشمنان را ختثى کرد.

راهییمایى عظیم میلیونى ملت شریف ولایتمدار ایران اسلامى مشت محکمى بر دهان یاوه‌گویان، استکبار جهانى، صهیون کافر و منافقان و خود فروختگان مزدور بود که ملت ایران پشتیبان ولایت و حاکمیت نظام مقدس جمهورى اسلامى هستند و هرگز دست از أرمانهاى خود و خون شهدا برنمى دارند و تا انقلاب مهدى(ع)، نهضت امام خمینى (رضوان الله تعالى علیه) ادامه دارد.

استکبار جهانى و صهیون کافر کودک‌کش در جنگ دوازده روز با شکست مفتضحانه در دنیا در دیده‌گان جهانیان کمر خم کرد و درخواست توقف جنگ را داد چون تحمل موشک باران رزمندگان و سپاهیان اسلام را نداشت، اما این شکست غیر قابل تحمل بود و به دنبال چاره‌اى دیگر بودند تا اینکه این خشونت داعشى را در یک دوره دیگر براى یک جنگ روانى و داخلى طراحى کردند که خوشبختانه با هوشیارى به‌موقع دستگاه‌هاى امنیتى و نیروهاى مسلح و مردم فداکار ناکام ماندند و شکست دیگرى در تاریخ ظالمانه خود ثبت کردند.

این بنیاد ولایت مدار ضمن محکومیت این جنایت‌ها و برخورد قاطع با اغتشاشگران، این پیروزى را به ملت همیشه در صحنه، شریف و بزرگوار و مقاوم ایران اسلامى و فرماندهى معظم کل قوا و نیروهاى انتظامى، نظامى، امنیتى و به ویژه بسیجیان جان بر کف و خانواده شهدا و مسوولین نظام مقدس جمهورى اسلامى، خداقوت عرض مى‌نمائیم.

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *