به گزارش آوای خزر به نقل از فارس، محمد رزاقی با اشاره به اینکه بر طبق برنامههای هرساله انجمن صنایع غذایی مازندران، بزرگداشت روز جهانی غذا را انجام میدهد، بیان کرد: این برنامه هر ساله در مهرماه برگزار میشد اما در سالجاری به دلیل تقارن با ایام محرم به آبان ماه موکول شده است.
وی با بیان اینکه هفتمین روز جهانی غذا در شهرستان بابلسر برگزار میشود، بیان کرد: این جشن با همکاری همه اهالی صنعت غذای استان مازندران تدارک دیده شده و به جز برگزاری مسابقات، سرگرمی، نمایش، تست محصولات، اهدای جوایز و انتخاب محصولات برتر و کارشناسان برتر که از طریق رایگیری صورت گرفته است، انجام میشود.
رزاقی با تاکید بر اینکه با استعلام از دستگاههای نظارتی، فرآیند انتخاب اولیه شرکتها و واحدهای برتر کیفیت غذایی استان انجام شده است، گفت: در روز ۱۳ آبان واحدهای نمونه و کارشناسان برتر معرفی و انتخاب میشوند.
وی با اشاره به اینکه فرآیند انتخابات این کارشناسان و واحدهای برتر از طریق رایگیری الکترونیک خواهدبود، گفت: این انتخاب هر ساله صورت میگیرد و از این طریق تلاش میشود که کیفیت محصولات و خدمات در واحدهای تولیدی در معرض انتخاب و رایگیری قرار داده شود.
رزاقی از مشارکت نخبگان صنعت غذا، گروههای خاص جامعه هدف و خانوادهها و اهالی رسانه در انتخاب کارشناسان و واحدهای برتر تولیدی استان خبر داد و گفت: این انتخاب هر ساله صورت میگیرد و نتایج آن نیز در روز صنعت غذا معرفی میشوند.
انتهای پیام/۱۰۰۰