طرز تهیه پنکیک وگان بدون شیر
به گزارش آوای خزر، صبح یک روز تعطیل، با صبحانه مفصل و طعم پنکک یا املت گرم دوست داشتنیتر میشود؛ اما اگر وگان باشید، خیال روز میز گذاشتن این صبحانههای هیجان انگیز را از سرتان بیرون میکنید و احتمالا سراغ گزینههای تکراری میروید. ما در این مطلب، شروع یک صبح انرژی بخش را برایتان آسانتر کردهایم. در ادامه طرز تهیه پنکیک وگان را به شما آموزش دادهایم تا بدون دغدغه مصرف لبنیات و فراوردههای حیوانی، آمادهاش کنید و از ظاهر خوشایند و طعم دوست داشتنیاش لذت ببرید.
-
مواد لازم برای تهیه پنکیک وگان بدون شیر
-
طرز تهیه پنکیک وگان
مرحله اول
در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر سویا را اضافه کرده و روغن را هم در کاسه ریخته و با همه مواد مخلوط کنید.
مرحله دوم
یک تابه را روی حرارت ملایم داغ کرده و در آن روغن بریزید. با قاشق مقدار دلخواه از پنکیک را در تابه بریزید و حدود دو- سه دقیقه سرخ کنید؛ سپس پنکک را از طرف دیگر برگردانده و آن طرف را هم برای حدود دو تا سه دقیقه سرخ کنید.
مرحله سوم
پنکیک را از تابه خارج کنید و شربت غلیظ مورد علاقهتان را رویش بریزید. میتوانید آن را با تکههای میوه فصل هم تزیین کنید.
چند نکته
اگر گیاهخوار هستید اما وگان نیستید، میتوانید پنکیکهای ساده را هم بدون نگرانی میل کنید. پنکیک گیاهی با موز، یکی از محبوبترینهاست اما میتوانید با میوهها و سبزیجات فصل هم صبحانههایی مثل پنکیک خرمالو یا پنکیک کدو حلوایی را آماده کنید.
به جای روغن نارگیل میتوانید از سایر روغنهای گیاهی استفاده کنید.
طعم این پنکیک با شیره انگور هم عالی میشود. میتوانید پس از سرخ شدن روی هر پنکیک دو قاشق غذاخوری شیره نه چندان غلیظ بریزید و وقتی به خورد آن رفت، پنکیک را از روی حرارت بردارید.
انتهای پیام/۲۰۰۰