به گزارش آوای خزر،مجید محمد غریبانی عصر امروز در اردبیل اظهار کرد: امروز ساعت ۳ عصر در یکی از محلات شهرستان اردبیل، انفجاری بر اثر ساخت ترقه دست‌ساز توسط سه نوجوان ۱۵ ساله رخ داد.

وی افزود: بنا به گزارش مردمی به فوریت‌های پزشکی اورژانس دو دستگاه آمبولانس به محل حادثه اعزام شد که هر سه نوجوان در نواحی دست، پا و صورت دچار سوختی و مصدومیت شده بودند که خوشبختانه این حادثه فوتی نداشت.

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی اورژانس استان اردبیل تصریح کرد‌: نوجوانان مصدوم این حادثه توسط اورژانس جهت درمان به بیمارستان فاطمی اردبیل منتقل شدند.

غریبانی بیان کرد: با توجه به درگیری استان اردبیل با بیماری کرونا، متأسفانه بعضی از همشهریان عزیز به هشدارها و مسائل ایمنی توجه ندارند.

وی گفت: از خانواده‌ها تقاضا داریم در این شرایط خاص، بیشتر از هر زمان به فرزندان خود توجه داشته و مسائل ایمنی و هشدارها را گوشزد کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۰