آوای خزر/ اگر حتی یکبار مزه شنیسل خانگی را چشیده باشید دیگر به سختی تن به خوردن شنیسلهای آماده خواهید داد. به غذاهایی که در آنها گوشت کوبیده بدون استخوان با آرد سوخاری پوشانده شده و در روغن سرخ شود شنیسل گفته میشود.
مواد لازم
- گوشت راسته گوساله یک کیلوگرم
- پودر سوخاری یک استکان
- تخممرغ ۴ عدد
- نمک به مقدار لازم
- فلفل به مقدار لازم
- روغن ۲۰۰ گرم
طرز تهیه شنیسل گوشت
- برای تهیه شنیسل گوشت، ابتدا گوشت را در اندازه متوسط خرد کرده و سپس هر قطعه گوشت را بکوبید تا نازک شود.
- تخممرغ ها را با فلفل و نمک درون ظرفی مناسب هم بزنید.
- در تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
- در این فاصله هر تکه از گوشت را درون پودر سوخاری بغلطانید. سپس برش گوشت را درون تخم مرغ بزنید و مجددا آن را دوباره به پودر سوخاری آغشته کنید.
- گوشتها را درون روغن داغ سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود سپس گوشتهای سرخ شده را روی دستمالی تمیز قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود. این غذای خوشمزه را درون ظرفی مناسب قرار دهید و به کمک سبزیجات و برشهای خیار شور و گوجه و … آن را تزیین کنید.
انتهای پیام/۱۰۰۵