به گزارش آوای خزر،مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت : کشت توت فرنگی امسال در ۹ هکتار فضازی باز و سه هزار و ۵۰۰ متر فضای گلخانهای ساری انجام شد.
پورفلاح پیش بینی کرد امسال ۵۰ تن توت فرنگی در ساری تولید و روانه بازار مصرف شود.
وی راهکار موثر برای کاهش ضرر توت فرنگی کاران را فرآوری این محصول عنوان کرد و افزود: میوه توت فرنگی قابلیت تبدیل به پوره، کنسانتره، مارمالاد، مربا و آبمیوه را دارد.
وی راهکار موثر برای کاهش ضرر توت فرنگی کاران را فرآوری این محصول عنوان کرد و افزود: میوه توت فرنگی قابلیت تبدیل به پوره، کنسانتره، مارمالاد، مربا و آبمیوه را دارد.
انتهای پیام/۱۰۰۵