آوای خزر/ لازانیا غذایی است که هم بزرگسالان و هم کودکان از آن لذت می برند. و اگر آن را با سس خامه ای بپزید ، خوشمزه تر می شود.
مواد لازم:
• لازانیا – ۱ بسته.
• گوشت چرخ کرده مختلف – ۰.۵ کیلوگرم ؛
• رب گوجه فرنگی – ۱ لیوان؛
• گوجه فرنگی – ۴-۶ عدد ؛
• پیاز بزرگ – ۱ عدد ؛
• روغن آفتابگردان – ۲ قاشق چایخوری ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
• پنیر سفت – ۲۰۰ گرم؛
• کره
• برای سس خامه ای:
• کره – ۴ قاشق چایخوری ؛
• آرد – ۴ قاشق چایخوری ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
• خامه – ۱ بسته (۰.۵ لیتر).
طرز تهیه لازانیا با سس خانگی
• روغن را داخل قابلمه بریزید.
• روی حرارت کم گرم کنید.
• آرد اضافه کنید.
• خوب مخلوط کنید و بزنید.
• نمک و فلفل اضافه کنید ؛
• ۳-۴ دقیقه بپزید (یادتان باشد که هم بزنید).
• به تدریج خامه را اضافه کنید.
• با لیسک هم بزنید.
• حرارت بدهید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
طرز تهیه لازانیا با سس خانگی
• ورق های لازانیا را تا زمانی که در آب و نمک کمی نرم شوند بجوشانید.
• پیاز را ریز خرد کنید و حدود ۵-۶ دقیقه در روغن سرخ کنید.
• سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید.
• ۳-۴ دقیقه دیگر هم بزنید و بپزید.
• سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی های برش داده شده را اضافه کنید.
• نمک و فلفل را اضافه کنید ؛
• حدود ۱۵ دقیقه روی حرارت متوسط بپزید.
• یک ظرف پخت را با یک تکه کره چرب کنید.
• یک لایه گوشت چرخ کرده در پایین ، چند لایه خمیر در بالا قرار دهید.
• با سس خامه ای چرب کنید.
• پنیر رنده شده بپاشید.
• لایه ها را تکرار کنید.
•در اجاق گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه گرم به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار دهید.
• قبل از سرو به طور مساوی برش بزنید.
۲. ماکارونی با میگو و سس سیر
ماکارونی میگو همراه با سس سیر همان چیزی است که شما برای یک میان وعده دلچسب یا یک شام با دوستان خود نیاز دارید.
مواد لازم ماکارونی با میگو و سس سیر
• پاستا – ۲۵۰ گرم؛
• کره – ۲ قاشق چایخوری ؛
• میگوهای پوست کنده – ۳۵۰ گرم؛
• سس خامه سیر ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
• پنیر سفت – برای تزئین.
• جعفری تازه – ۳-۴ ساقه.
برای سس خامه سیر:
• کره – ۲ قاشق چایخوری ؛
• سیر – ۱ حبه کوچک ؛
• خامه – ۱ لیوان؛
• آب مرغ – ۰.۵ فنجان ؛
• پنیر پارمزان – ۵۰ گرم ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس سیر
طرز تهیه سس سیر
• سیر را ریز خرد کنید یا از یک پرس سیر رد کنید.
• داخل ماهی تابه با روغن گرم بریزید.
• به آرامی مخلوط کرده و برای ۳۰-۴۰ ثانیه بپزید.
• سپس آب گوشت و خامه را بریزید.
• ۲-۳ دقیقه بجوشانید.
• و پنیر رنده شده اضافه کنید.
• هم بزنید تا یکدست شود.
• نمک و فلفل؛
• آن را بپزید تا سس شروع به غلیظ شدن کند.
طرز تهیه ماکارونی با میگو و سس سیر
• ماکارونی را بجوشانید تا در آب ونمک کمی پخته شود.
• مقداری از آب را در یک لیوان بریزید.
• میگوها را در کره سرخ کنید تا از هر طرف قهوه ای طلایی شوند.
• سس و آب ماکارونی اضافه کنید.
• نمک ، فلفل را خوب مخلوط کنید.
• حدود ۵-۶ دقیقه بپزید.
• میگوها را بعد از سرو روی ماکارونی قرار دهید.
• روی آن پنیر رنده شده و سبزیجات تازه بپاشید.
۳. مرغ با سس خامه گوجه فرنگی
اگر عاشق مرغ هستید ، اما نمی دانید این بار چگونه و با چه چیزی باید آن را بپزید و سرو کنید ، فیله را با سس خامه ای گوجه فرنگی امتحان کنید.
مواد لازم فیله مرغ در سس گوجه فرنگی
• فیله مرغ – ۱ کیلوگرم ؛
• زردچوبه – ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• پاپریکا – ۱ قاشق چایخوری ؛
• کره – ۴ قاشق چایخوری ؛
• سس خامه گوجه فرنگی.
برای سس خامه گوجه فرنگی:
• کره – ۴ قاشق چایخوری ؛
• پیاز – ۱ عدد ؛
میخک یک نوک چاقو ؛
• دانه های زیره – ۱ قاشق چایخوری ؛
• جوز هندی – ۱ قاشق چایخوری ؛
• زنجبیل – ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• دارچین آسیاب شده – ۰.۵ قاشق چایخوری ؛
• رب گوجه فرنگی – ۲ لیوان؛
• سیر – ۲-۳ حبه ؛
• خامه – ۱ لیوان؛
• آب – ۰.۵ فنجان.
طرز تهیه مرغ با سس خامه ای
• پیاز را ریز خرد کرده و در کره ذوب شده تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود.
• ادویه را با یکدیگر مخلوط کرده و به تابه پیاز اضافه کنید.
• به آرامی هم بزنید.
• سپس سیر اضافه کنید.
• سپس خامه ، آب ریخته و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید.
• هم بزنید تا یکدست شود.
• به مدت ۷-۱۰ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید.
فیله:
• گوشت را زیر آب روان بشویید.
در صورت لزوم تمیز کنید
• زردچوبه را با نمک ، فلفل و فلفل قرمز مخلوط کنید.
• فیله را با مخلوط حاصل مزه دار کنید و بگذارید ۲۰ دقیقه بماند.
• فیله را از هر طرف در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.
• بعد از افزودن سس ؛
• درب ظرف را بگذارید ؛
• گرما را کم کنید.
• حدود ۱۵-۲۰ دقیقه بپزید.
۴. ماهی قزل آلا با سس لیمو
و برای کسانی که ماهی را ترجیح می دهند ، این غذا قطعاً بیاد ماندنی خواهد بود.
مواد لازم ماهی قزل آلا با سس لیمو
• فیله ماهی قزل آلا – ۱ کیلوگرم ؛
• روغن زیتون – ۱ قاشق غذاخوری ؛
• سس خامه لیمو ؛
• نمک برای مزه، نمک برای طعم دادن؛
• فلفل ساییده – برای مزه.
• جعفری – ۵-۶ ساقه.
برای سس خامه لیمو:
• پیاز متوسط - ۱ عدد؛
• آب لیمو – ۰.۵ فنجان ؛
• خامه – ۱ لیوان سر خالی ؛
• کره – ۱۶ قاشق چایخوری ؛
• نمک و فلفل برای مزه.
طرز تهیه ماهی قزل آلا با سس لیمو
• پیاز را ریز خرد کنید.
• در ماهیتابه گود تفت دهید.
• سپس آب لیمو بریزید.
• به مدت ۷-۱۰ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید و بپزید.
• بعد از افزودن خامه ؛
• خوب بزنید
• سپس کره را اضافه کنید.
• هم بزنید ؛
• نمک و فلفل؛
• دوباره هم بزنید.
• به مدت ۷-۸ دقیقه بپزید.
• فیله ها را زیر آب روان و سرد بشویید.
• فیله را به چندین قسمت یکنواخت برش دهید.
• تکه های ماهی را با روغن چرب کنید.
• فلفل و نمک ؛
• سطح پوست را روی ورقه پخت قرار دهید.
• به مدت ۱۰-۱۰ دقیقه به اجاق گاز گرم شده با ۲۲۰ درجه ارسال کنید.
• قبل از سرو ، سس خامه لیمو را بریزید و جعفری تازه بپاشید.
منبع: سیارک
انتهای پیام/۱۰۰۵