وی با اشاره به اینکه در گذشته 4 هزار پایگاه امتحانی در پایه 12 داشتیم افزود: اکنون 6 هزار و 700 پایگاه و 640 هزار دانش آموز پایه دوازدهم داریم فاصله صندلی 4 مترمربع در اختیار دارمی و از هر طرف 2 متر پیش بینی شده در بحث تهویه نیز سالن ها در شرایط بهتری قرار گرفته است.
محسن بیگی ادامه داد: تاکید کردیم هرجایی که امکان برگزاری آزمون در فضای باز وجود دارد این کار صورت بگیرد تا از دغدغه ها کاسته شود.
مدیر کل دفتر سلامت عنوان کرد: همکاری عوامل اجرایی و دانش آموزان و خانواده های آنان برای رفت و آمد دانش آموزان مهم است توصیه کردیم تجمع قبل و بعد از ورود به سالن مدیریت شود و زمان وزورد به سالن گسترده تر باشد.
وی اظهار کرد: در پایه نهم امتحانات به صورت مدرسه ای برگزار می شود لذا تراکم در پایگاه های امتحانی این پایه کم و حدود 30 دانش اموز است. در حوزه امتحانی پایه دوازدهم یک نفر مراقب سلامت در حوزه نظارت کافی را دارد و از شبکه های بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی کشور نیز این نظارت ها صورت می گیرد.
محسن بیگی گفت: کد ملی تمام دانش آموزان شرکت کننده در آزمون را در اختیار وزارت بهداشت دادیم و در سامانه ماسک وضعیت آنان چک خواهد شد.
مدیر کل دفتر سلامت افزود: برای دانش آموزانی که کرونا دارند یا مشکوک هستند در فضای قرنطینه جداگانه آزمون می دهند افرادی که دارای بیماری زمینه هستند نیز به صورت جداگانه امتحان می دهند. در خوداظهاری هر فردی که اعلام کند که در هنگام برگزاری امتحانات علائم دارد جداگانه امتحان می دهد.
انتهای پیام/1005