به گزارش آوای خزر، ناخدا «غلامرضا رحیمی‌پور» رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی دفاع‌پرس، با اشاره به اینکه سربازان در دفاع مقدس نقش بسزایی داشتند، اظهار داشت: در دوران هشت سال دفاع مقدس بیش از ۳/۵ میلیون سرباز یه جیهه‌ها حق علیه باطل اعزام شدند؛ از این تعداد سه میلیون نفر رزمنده هستند و سابقه حضور در جبهه‌ها را دارند.

وی ادامه داد: ۶۰ هزار رزمنده سرباز در طول دفاع مقدس به شهادت رسیدند و نیروهای مسلح در تامین نیروی انسانی از این ظرفیت بسیار عظیم استفاده کردند؛ سربازان بیشترین تعداد رزمنده را در طول هشت سال دفاع مقدس داشتند.

ناخدا رحیمی‌پور خاطرنشان کرد: جوانان امروز به خصوص سربازان باید رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را سرلوحه کار خود قرار دهند و در راستای اجرای ماموریت خود تمام توان خودرا به کار گیرند.

رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: رسانه‌ها باید به نقش سربازان در هشت سال دفاع مقدس بپردازند و ایثارگری آن‌ها در جهت برقرای امنیت را برای مردم و جوانان تشریح کنند./دفاع پرس

انتهای پیام/ ۱۰۰۵