• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 76045
  • تاریخ انتشار : 04 / 11 / 1400
  • زمان انتشار : 07:41
https://avayekhazar.ir/?p=76045

۶ اشتباه رایجی که در پختن پاستا انجام می‌دهیم

به گزارش آوای خزر، پاستا با ایتالیا پیوند خورده، در حالی که نودل آسیایی است. اما هر دو با یک فرمول کلی از ترکیب آب و تخم مرغ با آرد و نشاسته درست می‌شوند و هر دو همان‌طور که خوب می‌دانید، خوشمزه‌اند. چه یک بشقاب اسپاگتی و کوفته قلقلی باشد یا یک نودل کره‌ای، تنوع زیادی در پختن پاستا وجود دارد. اما به هر حال برای هر قله‌ای چاله‌ای هم هست. بنابراین مفید است که بعضی از اشتباهات رایج در پختن پاستا را بدانید و از آنها دوری کنید.

اضافه کردن روغن به قابلمه آب

این ضرب‌المثل را شنیده‌اید که می‌گویند مثل آب و روغن؟ این می‌تواند همان اشتباه شما در پختن پاستا باشد. اگر روغن به آب در حال جوش اضافه کنید، روی سطح باقی می‌ماند و پاستا به‌هیچ‌وجه آن را جذب نمی‌کند.

اضافه نکردن نمک به آب

این که باید به آب پاستا نمک اضافه کنیم یا نه، همیشه محل بحث بوده است. اما اگر به پاستا به عنوان غذایی با طعم قوی نگاه کنیم، همانطور که هست، جواب روشن است: به آب پاستا نمک بزنید چون آب پاستا باید شور باشد. با اضافه کردن نمک به آب، پاستا همان‌طور که می‌پزد آن را جذب می‌کند. نتیجه یک طعم یکنواخت است که می‌تواند غذای نهایی را از خوب به عالی تغییر دهد. اگر نمی‌خواهید نمک زیادی استفاده کنید، ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری برای هر گالن آب (حدود ۳ لیتر) نمک بریزید.

یک اشتباه رایج هنگام پخت ماکارونی از زبان ایتالیایی‌ها

۶ اشتباه رایجی که در پختن پاستا انجام می‌دهیم

 

شکستن پاستا یا نودل

به طور حتم شکستن پاستا باعث می‌شود راحت‌‎تر در قابلمه جا بگیرد. اما شخصیت پاستا را هم از بین می‌برد. به جای شکستن پاستا، به‌سادگی آن را در قابلمه بگذارید، صبر کنید نرم شود و بقیه‌اش هم در آب قرار بگیرد. پاستای دراز مثل اسپاگتی، فتوچینی و لینگویینی برای سس‌های سبک‌تر و نرم‌تر ایده‌آل هستند بنابراین شکلی که فرم داده شده‌اند، اشتباه نیست. علاوه بر طعم بهتر، وقتی پاستا را در بشقاب می‌کشید، قیافه بهتری دارد. پاستای شکسته‌نشده کامل به شما اجازه می‌دهد به آن درست مثل رستوران‌های گران‌قیمت شکل بدهید.

شستن پاستاهایی که فقط از آرد گندم هستند

اگر از پاستاهایی که از گندم کامل درست شده‌اند استفاده می‌کنید، آبکشی کردن و شستن آنها بعد از پخته شدن به چند دلیل یک تراژدی است: اول از همه آب ارزشمند پاستا را از دست می‌دهید. در درجه دوم ناخواسته به پاستاها اجازه می‌دهید به هم بچسبند. به جای این کار به پاستاها زمان بدهید در کنار سس بپزند و بعد به سادگی با چنگک آنها را در قابلمه سس بریزید. به این ترتیب پاستایی دارید که به خوبی پخته شده است.

ترفندی برای متفاوت شدن سس ماکارونی | عاشقان پاستا این نکته را از دست ندهند

استفاده از قابلمه اشتباه

پاستا همان‌طور که در بشقاب جمع می‌شود، می‌تواند در قابلمه هم جمع شود. پس اگر دارید از یک قابلمه کوچک استفاده می‌کنید، بهتر است پاستای کم تری داخل آن بریزید یا یک قابلمه بزرگتر بخرید! چقدر بزرگ؟ بستگی به این دارد که چه مقدار آب در قابلمه می‌ریزید یا پاستاها چقدر جا می‌گیرند. نکته خوب این است که برای هر ۵۰۰ گرم پاستا باید ۴ تا ۶ لیتر آب بریزید. ضمن این که پاستاها باید فضای کافی داشته باشند که بتوانند در آب حرکت کنند.

در نظر نگرفتن شکل پاستا

در طول قرن‌ها، هم نودل آسیایی و هم پاستای ایتالیایی شکل‌های زیادی گرفته‌اند. تخمین زده می‌شد بیشتر از ۲۰۰ نوع پاستا وجود داشته باشد. به طور کلی پاستاهای باریک‌تر و درازتر بهتر است برای سس‌های نرم و سبک استفاده شوند. پاستاهای چاق‌تر مثل ریگاتونی (ماکارونی لوله‌ای) و فوسیلی بهتر است با سس‌های غلیظ‌تر همراه شوند. برای این که بافتشان اجازه می‌دهد هم داخل سس فرو بروند و هم روی آن بمانند. پاستاهای کوچک‌تر هم مناسب استفاده در سوپ هستند./منبع: Thespruceeats / مترجم: شقایق عرفی‌نژاد

انتهای پیام/1005

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده
  • حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

دیدار چهره‌به‌چهره مسئولان قضایی مازندران با بیش از ۲۵۰ مراجعه‌کننده

سعید منصوری
//
حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

حضور پرشور دانش‌آموزان ساروی در راهپیمایی ۱۳ آبان؛ همصدایی نسل آینده با مردم انقلابی

سعید منصوری
//
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

خانم انصاری فقط نشسته و نگاه می‌کند؛ رئیس سازمان محیط زیست کشور بی‌عرضه است

«وداع ساری با شهدای مظلوم تجاوز صهیونیستی»

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.