عقب نشینی مردم برای خرید خودرو / ریزش قیمت در راه است؟

به گزارش آوای خزر،فیروز نادری، کارشناس بازار خودرو گفت: به نظر می‌رسد تقاضا برای خرید خودرو در آستانه شب عید کاهش پیدا کند. این در حالی است که در سال‌های گذشته اوایل ماه بهمن بازار خودرو رونق و هیجان داشت.

او توضیح داد: گویا مردم برای خرید خودرو عقب‌نشینی کرده‌اند و منتظر نتیجه نهایی مذاکرات هستند. از این‌رو پیش‌بینی می‌شود قیمت خودرو در هفته پایانی بهمن هم ثابت باشد.

تاثیر مذاکرات بر قیمت خودرو

نادری گفت: چنانچه نتیجه نهایی مذاکرات وین مثبت باشد به نظر می‌رسد قیمت خودروهای ایرانی و خارجی کاهش ۲۰ تا ۲۵ درصدی داشته باشد.

پیش‌تر سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران گفت: بازار خودرو ماه‌ها است که فروکش کرده است. درحال حاضر هیچکس حاضر به سرمایه‌گذاری در حوزه بازار خودرو نیست. به همین دلیل فاصله قیمت خودرو در بازار و کارخانه کاهش یافت./تجارت نیوز

انتهای پیام/۱۰۰۵