آوای خزر/ کشمش پلو با مرغ یکی از انواع پلو‌های بسیار ساده ولی در عین حال مجلسی و خوش‌طعم است. غذاهایی که با مرغ تهیه می‌شوند معمولا با ذائقه بیشتر افراد جور در می‌آید و در عین حال ساده و سریع هم آماده می‌شود. برای روزهایی که افطار و شام تقریبا هم‌زمان هستند، غذاهایی که برای این برهه زمانی مناسب هستند می‌توانند ذهن شما را از فکر اینکه چه درست کنم رها کند. 

مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با مرغ

  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ ۱ عدد
  • کشمش پلویی ۲/۳ پیمانه
  • گردو ۱/۲ پیمانه
  • زرشک ۱/۴ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین به مقدار لازم

کشمش پلو با مرغ و گردو

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ

مرحله اول

ابتدا برنج را چندین بار با آب سرد بشویید و به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار بگذارید. می‌توانید از ترکیب برنج دودی و ایرانی برای طعم بهتر استفاده کنید. کشمش پلویی را نیز به مدت ۱۵ دقیقه خیس کنید. زرشک را نیز با کمی آب خیس کنید.

مرحله دوم

در ادامه یک پیاز بزرگ را انتخاب کنید و پوست بگیرید، سپس پیاز را بشویید و به‌صورت نگینی ریز خرد کنید و داخل یک تابه به همراه کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک شود و بعد سینه مرغ را که از قبل بی استخوان و به شکل مکعبی ریز خرد کردید به پیاز اضافه کنید و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

تهیه کشمش پلو با مرغ

مرحله سوم

در ادامه مرغ را به همراه پیاز خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و بعد کشمش خیس‌خورده و گردو خردشده را اضافه کنید و کمی دارچین و زعفران اضافه کنید و مواد را خوب تفت دهید تا یکدست شود و عطر ادویه‌ها بلند و کشمش پف کنند.

مرحله چهارم

تابه مواد مرغی را از روی حرارت بردارید. برنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و نرم شود و بعد آبکش کنید و ته‌دیگ دلخواه در کف قابلمه قرار دهید و برنج را ۴۰ دقیقه دم بگذارید. در این هنگام زرشک را به همراه شکر تفت دهید. در انتها برنج ساده را داخل دیس بکشید و مواد مرغی و زرشک را روی برنج بریزید و تزیین کنید.

 

نکات کلیدی در تهیه کشمش پلو با مرغ

  • می‌توانید مواد مرغی و کشمش را لابه‌لا پلو بریزید.
  • مرغ را به‌صورت درسته تهیه و با پلو سرو کنید.
  • افزودن گردو دلخواه و قابل حذف است.

طرز تهیه کشمش پلو با مرغ