آوای خزرآزاده بابانژاد: به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها و روز زن، با ابتکار جمعی از خوشنویسان استان قزوین در استانی که مهد خوشنویسی ایران است، همایش “مشق مادر” به صورت سراسری از ساعت ۱۵ با حضور خوشنویسان خانم برگزار شد.

در مازندران نیز این رویداد فرهنگی هنری از ساعت ۱۵ تا ۱۹ به طول انجامید و بانوان خوشنویس آثار خود را ارائه دادند. آثار برتر به دبیرخانه مرکزی در قزوین ارسال و داوری می‌شوند.  

مسوول واحد هنر‌های تجسمی حوزه هنری مازندران می‌گوید: ۱۶ خوشنویس خانم از این استان در رشته‌های نستعلیق، شکسته نستعلیق، معلی و گرایش‌های نوین در همایش مشق مادر شرکت کردند.

علیرضا پاک‌بین ادامه داد: این بانوان خوشنویس با مدرک ممتاز و فوق ممتاز در چهار ساعت فعالیت، تولیداتی را با مضمون سوره کوثر، احادیث و اشعار مرتبط با حضرت زهرا سلام الله علی‌ها و مقام زن، ارائه دادند.

او همچنین حضور مهدی معصومی رییس حوزه هنری مازندران و همچنین اساتید خوشنویسی آقایان هادی قاسمی و پیام غضنفری را در این رویداد هنری، مایه دلگرمی خوشنویسان بیان کرد.

مسوول واحد هنر‌های تجسمی حوزه هنری مازندران با اعلام اینکه آثار ارائه شده در قزوین داوری می‌شوند؛ اظهار امیدواری کرد که هنرمندان مازندرانی در جمع برگزیدگان باشند.

پاک‌بین، این رویداد را آغازی بر فعالیت‌های بعدی که توسط بانوان خوشنویس استان رقم می‌خورد دانست و گفت: در رشته‌های تجسمی نیز هنرمندان خانم آثار فاخری را خلق کردند و سعی داریم از این دست همایش‌ها که به معرفی هنرمندان می‌پردازد را گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار ما، همایش مشق مادر در گالری سوره حوزه هنری مازندران با حضور ۱۶ بانوی خوشنویس از شهر‌های ساری، بابل، جویبار، و قائمشهر با درجات ممتاز و فوق ممتاز، همزمان با سراسر کشور برگزار شد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/