چند خبر از محیط زیست قائمشهر

به گزارش آوای خزر، همزمان با گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر، صبح امروز ۱۶ بهمن ماه، سید محمود هادیان رییس اداره حفاظت محیط زیست قائمشهر و کارکنان این اداره، دیدار صمیمی با حضرت آیت الله سلیمانی رییس حوزه علمیه کوتنا داشتند.

در این دیدار که شورای اسلامی روستای کوتنا نیز حضور داشتند، آیت الله سلیمانی بر گسترش فرهنگ زیست محیطی، حفاظت از مواهب الهی و محیط زیست که از منویات مقام معظم رهبری است؛ تاکید کردند.

 
چند خبر از محیط زیست قائمشهر
رییس اداره حفاظت محیط زیست قائمشهر نیز اظهار داشت که امروزه یکی از مهم‌ترین برنامه‌های زیست‌محیطی بحث آموزش و فرهنگ‌سازی است.

هادیان همچنین گزارشی از برنامه‌ها و اقدامات محیط زیست قائمشهر ارائه داد و حمایت مسوولان به ویژه علما در پیشبرد اهداف سازمان محیط زیست را خواستار شد.

 
چند خبر از محیط زیست قائمشهر
همچنین عصر امروز نیز رییس محیط زیست قائمشهر و کارشناسان اداره، بازدید و پایشی را از کارخانه تبدیلی مفید داشتند وبررسی آخرین وضعیت این شرکت را بررسی کردند.

یکی دیگر از اخبار محیط زیستی قائمشهر در روز جاری، گشت و پایش رییس اداره محیط زیست و دو تن از پرسنل اجرایی (آقایان شعبانیا و بزرگ‌نیا) در منطقه تیراندازی ممنوع روستای سید ابوصالح بود.

 
چند خبر از محیط زیست قائمشهر
در این پایش، یک قبضه سلاح مجاز تک لول کشف و ضبط شد.

انتهای پیام/۱۰۰۱/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *