دستگیری سارق و مالخر موتورسیکلت در گلوگاه

آوای خزرعلی اصغر فتوحی: سرقت‌های مکرر چندین دستگاه موتورسیکلت در هفته جاری سبب مراجعه مال‌باختگان به ستاد فرماندهی انتظامی شهرستان گلوگاه شد و از این رو انجام تحقیقات اولیه در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ محمود کلوانی در این زمینه به خبرنگار ما گفت: پلیس آگاهی شهرستان گلوگاه پس از اعلام گزارش مالباختگان، با تشکیل پرونده و با انجام شگرد‌های پلیسی و تحقیقات محلی توانست یک مالخر موتورسیکلت را در این شهرستان شناسایی کند.

او ادامه داد: پلیس آگاهی در پی بازجویی از فرد دستگیر شده موفق به شناسایی و دستگیری یک سارق حرفه‌ای در رابطه با این مالخر شد.

سرهنگ کلوانی با اعلام اینکه ۱۵ دستگاه موتورسیکلت در منزل مالخر کشف شد، تصریح کرد: سارق حرفه‌ای نسبت به سرقت موتورسیکلت‌های فاقد ایمنی در شهرستان اقدام می‌کرد و با کمترین بها به این مالخر می‌فروخت.

او ادامه داد: مالخر نیز قطعات را اوراق و به موتور‌های جدید تبدیل می‌کرد و به بالاترین قیمت در بازار می‌فروخت.

فرمانده انتظامی شهرستان گلوگاه در پایان گفتگو از دارندگان وسایل نقلیه موتوری خواست تا این وسایل را به سیستم دزدگیر هوشمند مجهز کنند و بدون حفاظ و ایمنی در خیابان رها نکنند.

او همچنین از شهروندان خواست؛ در صورت اطلاع و شناسایی سارقین و مالخر‌ها در محلات و محل سکونت خود، با شماره‌گیری تفلن ۱۱۰، پلیس را مطلع کنند.

انتهای پیام/۱۰۰۳/

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *