• asli-test
  • h2
  • home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • testlist
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • فرم ثبت خبر
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 109339
  • تاریخ انتشار : 15 / 08 / 1404
  • زمان انتشار : 16:22
https://avayekhazar.ir/?p=109339
دادستان مرکز مازندران اعلام کرد:

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دادستان مرکز مازندران با اعلام پایان دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان گفت: هیچ صنفی از تیررس قانون پنهان نخواهد ماند و برخورد با متخلفان بدون اغماض انجام می‌شود.

به گزارش آوای خزر،علی‌اکبر عالیشاه، دادستان مرکز مازندران، با تأکید بر آغاز جدی‌ترین مرحله مقابله با فرار مالیاتی در استان گفت: «هیچ صنفی از چشم قانون دور نخواهد ماند و دستگاه قضایی با همکاری اداره مالیاتی، با متخلفان برخورد قاطع و فوری خواهد کرد.»

وی در نشست تخصصی با مدیرکل و معاونین اداره کل امور مالیاتی استان، معاون نظارت بر امور ضابطین و معاون حقوق عامه و پیشگیری از جرم دادسرای مرکز استان، بر ضرورت نظارت دقیق، همه‌جانبه و بی‌تعارف بر روند وصول مالیات تأکید کرد.

دادستان عالیشاه با اشاره به اهمیت ویژه مبارزه با فرار مالیاتی که از اولویت‌های اصلی دادستان کل کشور است، افزود: «مازندران مأموریت دارد با جدیت و قاطعیت وارد عرصه مبارزه با فرار مالیاتی شود و اجازه ندهد هیچ گروه یا صنفی، به‌ویژه پزشکان و طلافروشان، از زیر بار مالیات شانه خالی کنند.»

او با بیان اینکه دریافت مالیات‌های معوق و دیرکرده باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن انجام شود، تصریح کرد: «مانورهای متقلبانه برای فرار از پرداخت مالیات به هیچ وجه تحمل نمی‌شود و با متخلفان مطابق قانون برخورد جدی خواهد شد.»

عالیشاه از اختصاص شعب ویژه قضایی برای رسیدگی به پرونده‌های فرار مالیاتی خبر داد و گفت: «در سال ۱۴۰۳ و نیمه نخست ۱۴۰۴، ۳۳ فقره پرونده قضایی مرتبط با فرار مالیاتی در مازندران تشکیل شده است که گواه عزم راسخ دستگاه قضایی برای برخورد با متخلفان است.»

دادستان مرکز استان افزود: «فرار مالیاتی یک خیانت آشکار به اقتصاد کشور و مردم است و ما با همکاری نزدیک با اداره مالیاتی، مصمم هستیم با هرگونه تخلف مالیاتی در هر صنفی، فارغ از جایگاه و موقعیت، برخورد قاطع و بدون اغماض داشته باشیم.»

او همچنین از شناسایی افرادی خبر داد که با تنظیم قراردادهای صوری در قالب مشارکت با مستأجران، قصد فرار از پرداخت مالیات را دارند و تأکید کرد: «این اقدامات متقلبانه در حکم کلاهبرداری است، این افراد تحت رصد قرار دارند و حساب‌های مالی آن‌ها بررسی می‌شود.»

عالیشاه با اشاره به ماهیت بزه فرار مالیاتی گفت: «فرار مالیاتی به معنای تلاش برای نپرداختن حق قانونی دولت از طریق اعمال متقلبانه است و چنین رفتارهایی تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.»

دادستان مرکز مازندران در پایان خاطرنشان کرد: «طرح تشدید مبارزه با فرار مالیاتی تنها در سایه برنامه‌ریزی دقیق و اجرای بدون تبعیض به نتیجه می‌رسد. ما به عنوان ضامن حقوق بیت‌المال اجازه نخواهیم داد حتی ذره‌ای از این حقوق تضییع شود.»

انتهای پیام/

برچسب‌ها
علی اکبر عالیشاه،دادستان مرکز مازندران،فرار مالیاتی، طلافروشان مازندران،پزشکان مازندران،اخبار مازندران،
ارسال نظر
  • آخرین اخبار
  • دمانس فقط آلزایمر نیست/ مراقبت از سلامت مغز از جوانی آغاز می‌شود
  • توقف استیضاح شهردار ساری؛ سیدحسن احمدی ماندگار شد
  • ۴۵۰۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در مازندران برگزار می‌شود/ افتتاح ۳۰ پروژه عمرانی و اشتغال‌زایی
  • بازدید 110 هزار نفر از مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران در سال 1404+تصاویر
  • جشن خرمن رودبارکلا؛ قاب‌هایی از احیای آیین‌های کهن شالیزار
  • بازداشت رئیس اتاق اصناف رامسر به اتهام اختلاس و تضییع اموال/ پلمب اتاق اصناف تا پایان تحقیقات
  • روایت مردم از دیدار بی‌واسطه با مسئولان قضایی مازندران/ وقتی گوش شنوا امید می‌آفریند
  • گذشت اولیای دم در آمل و بابل/ رهایی ۲ محکوم به قصاص از دار مجازات
  • قرارگاه محله‌محوری ساری؛ میز خدمت علی بابایی برای مطالبات مردم
  • بانوی برنج و رنج
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
دمانس فقط آلزایمر نیست/ مراقبت از سلامت مغز از جوانی آغاز می‌شود

دمانس فقط آلزایمر نیست/ مراقبت از سلامت مغز از جوانی آغاز می‌شود

سعید منصوری
//
توقف استیضاح شهردار ساری؛ سیدحسن احمدی ماندگار شد

توقف استیضاح شهردار ساری؛ سیدحسن احمدی ماندگار شد

سعید منصوری
//
۴۵۰۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در مازندران برگزار می‌شود/ افتتاح ۳۰ پروژه عمرانی و اشتغال‌زایی

۴۵۰۰ برنامه ویژه هفته دفاع مقدس در مازندران برگزار می‌شود/ افتتاح ۳۰ پروژه عمرانی و اشتغال‌زایی

سعید منصوری
//
بازدید 110 هزار نفر از مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران در سال 1404+تصاویر

بازدید 110 هزار نفر از مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران در سال 1404+تصاویر

سعید منصوری
//
جشن خرمن رودبارکلا؛ قاب‌هایی از احیای آیین‌های کهن شالیزار

جشن خرمن رودبارکلا؛ قاب‌هایی از احیای آیین‌های کهن شالیزار

سعید منصوری
//
بازداشت رئیس اتاق اصناف رامسر به اتهام اختلاس و تضییع اموال/ پلمب اتاق اصناف تا پایان تحقیقات

بازداشت رئیس اتاق اصناف رامسر به اتهام اختلاس و تضییع اموال/ پلمب اتاق اصناف تا پایان تحقیقات

سعید منصوری
//

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.