به گزارش آوای خزر، سرهنگ “علیرضا قدمی” اظهار داشت: به منظور افزایش ایمنی، ایجاد کشش و تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه، محدودیت های ترافیکی از ساعت ۱۲ ظهر روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه جاری تا ساعت ۶ صبح روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه در محورهای مواصلاتی استان به اجرا در خواهد آمد.
رئیس پلیس راه استان مازندران، افزود: به همین منظور تردد انواع موتورسیکلت به جز موتورسیکلت های انتظامی و امدادی برای انجام ماموریت های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک تا ساعت ۶ صبح روز شنبه از محورهای ” کرج- چالوس، هراز، فیروزکوه ” و بالعکس ممنوع است.
سرهنگ قدمی با اشاره به ممنوع بودن تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت از محور ” کرج- چالوس”، تصریح کرد: تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۳ بعد از ظهر تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه از ابتدای “آزاد راه تهران – شمال” به سمت “مرزن آباد” ممنوع بوده و در صورت اعلام ماموران پلیس راه در محل، تردد انواع وسایل نقلیه از ساعت ۶ بعد ازظهر تا ساعت ۲۴ همان روز از “مرزن آباد” به سمت کرج و تهران به صورت یک طرفه خواهد بود.
وی با اشاره به ممنوع بودن تردد کلیه تریلر ها از محور هراز عنوان کرد: تردد کلیه کامیون ها و کامیونت ها به استثنای حاملان مواد سوختی و فاسد شدنی از ساعت ۱۲ ظهر تا ساعت۲۴ روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه و همچنین از ساعت ۶ صبح تا ساعت ۲۴ روزهای پنج شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه و جمعه ۱۹ اردیبهشت ماه از این محور ممنوع است.
رئیس پلیس راه استان مازندران، تصریح کرد: تردد کلیه وسایل نقلیه از ساعت ۴ بعدازظهر تا ۲۴ روز جمعه از رودهن به سمت آمل ممنوع بوده و از ساعت ۶ بعد ازظهر تا ۲۴ همان روز در صورت اعلام ماموران مستقر در محل از “آب اسک” به “رودهن” محدوده “مشا” به صورت یک طرفه است.
سرهنگ قدمی تاکید کرد: اجرای محدودیت های مذکور منوط به افزایش حجم تردد در محورها خواهد بود و چنانچه وضعیت ترافیک عادی باشد با هماهنگی ، اجرای محدودیت ها لغو و متعاقبا از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
وی در خاتمه از رانندگانی که قصد تردد در محورهای مواصلاتی استان مازندران را دارند، خواست: ضمن رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر با شماره های ۲۱۸۲۴۴۲۰ و ۲۱۸۲۴۴۳۴ پلیس راه استان با پیش شماره ۰۱۱ تماس بگیرند.
انتهای پیام/۱۰۰۰