به گزارش آوای خزر،رئیس پلیس فتا مازندران گفت: این طرح در استان همزمان با پلیس فتا استان‌های سراسر کشور با هدف ارتقاء آگاهی عمومی مردم پیرامون مخاطرات و آسیب‌های فضای مجازی برای کودکان و ارائه راهکار‌ها و توصیه‌های پیشگیرانه از امروز به مدت یک هفته آغاز شد.

سرهنگ سامع خورشاد افزود: هم اکنون انجام فعالیت‌های آموزشی و تحصیلی، ارتباطی و اجتماعی و حتی محیط بازی کودکان از فضای میدانی جامعه به فضای مجازی و اینترنت سوق پیدا کرده و این استفاده و استقبال روزافزون شده که قطعا، به‌علت شرایط خاص سنی کودکان در فضای مجازی با آسیب‌ها و مشکلات متعددی مواجه می‌شوند.

او گفت: در این پویش به موضوعات مرتبط با کودکان از قبیل کودکان و اعتیاد اینترنتی، شکاف دیجیتال والدین و کودکان، اصول والدگری در فضای مجازی، کودکان و ایمنی در آموزش مجازی، پیشگیری از آسیب‌های روحی و روانی و همچنین ایجاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی در قالب انتشار محتوا‌های آموزشی در رسانه‌های نوین، حضور در رسانه ملی، انتشار هشدار‌های پلیسی در وب‌سایت پلیس فتا و خبرگزاری‌ها پرداخته خواهد شد.

سرهنگ سامع خورشاد افزود: صفحه کودک در سایت پلیس فتا به آدرس https://cyberpolice.ir/cyberkids و کانال پلیس فتا در اپلیکیشن شاد به آدرس shad.ir/policefata و با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ مرجعی کامل از اخبار، اطلاعات و آموزش‌های سایبری بوده و کاربران با مراجعه به آن‌ها می‌توانند راهنمایی‌های لازم را دریافت کنند.

رئیس پلیس فتا مازندران گفت: امیدوارم با همراهی مردم و رسانه‌های استانی، بتوانیم فضایی ایمن‌تر در بستر فضای مجازی برای فعالیت‌های کودکان ایجاد کنیم.