به گزارش آوای خزر، غلامرضا شریعتی اندراتی نماینده مردم نکا، بهشهر و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در گفتگویی ویدئویی با این رسانه، با اشاره به تحولات مثبت در استان مازندران اظهار داشت: دولت شهید رئیسی در مدت دو و نیم سال فعالیت خود اقدامات ارزنده‌ای انجام داد و دولت‌های پیش از آن نیز در این مسیر نقش‌آفرین بودند. اکنون با آغاز به کار دولت چهاردهم که با شعار وفاق ملی فعالیت خود را آغاز کرده است، به لطف خدا شاهد تحرکات ارزشمندی در مازندران هستیم.

وی افزود: شاید امروز ارزیابی دقیقی از عملکرد دستگاه‌های اجرایی و شخص استاندار مازندران نداشته باشم، اما تلاش شبانه‌روزی و همت بالای استاندار در اقصی نقاط استان به وضوح دیده می‌شود.

نگاه یکسان استاندار به شرق و غرب مازندران

نماینده مردم شرق مازندران با تأکید بر نگاه عادلانه دکتر یونسی به نقاط مختلف استان گفت: درست است که ایشان اهل شرق مازندران هستند، اما نگاه و وقت ایشان برای همه نقاط استان یکسان است. همان اندازه که برای شرق استان وقت می‌گذارند، همان اندازه نیز برای غرب مازندران اهمیت قائلند.

شریعتی اندراتی ادامه داد: با شناختی که از تلاش‌ها و پیگیری‌های استاندار و مدیران منصوب ایشان داریم، امیدواریم شرایط کاری در استان، به‌ویژه در شرق مازندران، به مراتب بهتر از گذشته شود.

همدلی قوا و دستگاه‌های امنیتی در مازندران

این نماینده مجلس، وجود ارتباطات صمیمانه و موثر میان مجمع نمایندگان، استاندار مازندران و نماینده ولی فقیه در استان را از عوامل پیشرفت دانست و اظهار داشت:

قطعاً با همدلی، هم‌افزایی و همراهی قوای مختلف کشور، کار‌ها بهتر پیش خواهد رفت. اگر هر قوه جداگانه عمل کند، موفقیتی حاصل نمی‌شود.

شریعتی افزود: خوشبختانه در استان مازندران ارتباط مؤثری میان قوه مقننه، قوه قضاییه و دستگاه‌های اجرایی وجود دارد و دستگاه‌های امنیتی، نظامی و انتظامی نیز در شکل‌گیری این وفاق نقش‌آفرین بوده‌اند. ان‌شاءالله در آینده‌ای نزدیک شاهد شکوفایی استان خواهیم بود.

 انتهای پیام/