به گزارش آوای خزر از شهرستان ساری، با هدف آشنایی بیشتر از توانمندی‌های بندر نسل سوم و استراتژیک امیرآباد و افزایش مناسبات طرفین در حوزه تجارت و بازرگانی، امروز “آلکسی ولادیمیر ویچ استرلنیکوف “معاون استاندار ساراتف فدراسیون روسیه در صدر یک هیأت اقتصادی وارد این بندر شد.

در این بازدید که عبدالله مهاجر رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی مازندران نیز به‌عنوان نماینده ارشد بخش خصوصی این استان حضور داشت، مدیر بنادر و دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندرامیرآباد با اشاره به ظرفیت‌های بخش کشاورزی و گردشگری دو استان مازندران و ساراتف اظهار داشت که لازم است از توانمندی‌های طرفین با شناخت بیشتری که حاصل خواهد شد؛ برای افزایش رونق اقتصادی و تجاری طرفین، بهره‌برداری شود.

سیاوش رضوانی با اشاره به رشد ۲۵ درصدی میزان تخلیه و بارگیری کالا از بندرامیرآباد از آغاز سال میلادی ۲۰۱۹ تاکنون که به ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن رسیده است؛ اعلام کرد که سهم روسیه در مبادلات تجاری با این بندر استراتژیک ۵۷ درصد است.

اعلام آمادگی

وی همچنین با اشاره به اراضی پشتیبانی بندری و موقعیتی که بندر امیرآباد بعنوان یک بندر پیشرفته در جنوب دریای خزر دارد، آن را بستر مناسبی برای راه‌اندازی صنایع کوچک و بزرگ و متوسط اعلام کرد.

 استان ساراتف را از استان‌های برتر روسیه در تولید غلات عنوان و با اشاره به ظرفیت‌های بندری در بخش سیلوهای غلات اعلام داشت که ظرفیت مناسب برای افزایش یا آغاز همکاری در سایر اقلام کشاورزی به‌ویژه میوه و گوشت نیز وجود دارد.

استرلنیکوف معاون استاندار ساراتف روسیه در پایان بازدید میدانی از بندر امیرآباد، این ظرفیت بزرگ را دارای ارزش کم‌نظیر توصیف کرد که می‌تواند یکی از مقاصد سرمایه‌گذاری بازرگانان و تجار ساراتف در اراضی پسکرانه باشد.

وی با اشاره به جاذبه‌های گردشگری و کشاورزی در دو استان مازندران و ساراتف اعلام آمادگی کرد که دو طرف در توسعه زیرساخت گردشگری و راه‌اندازی تورهای گردشگری حتی به صورت آزمایشیhttps://www.avayekhazar.ir/، برنامه‌هایی را اجرا کنند.

استان ساراتف با مساحت ۳۷۸ کیلومتر مربع و حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار جمعیت در کنار رودخانه ولگا دارای موقعیت تجاری معروف و رتبه سوم تولید غلات کشور روسیه را دارد.

اخبار مازندران

انتهای پیام/ ۱۰۰۱