آزاده بابانژادآوای خزر: قاسم عزیززاده گرجی در جمع خبرنگاران مستقر در ستاد انتخابات مازندران بیان کرد: در راستای مقدمات ماده واحده قانون انتخابات، حضور نمایندگان نامزد‌ها در شعبات اخذ رأی انتخابات ریاست جمهوری و نظارت حداکثری نامزد‌ها بر فرآیند اخذ رای در شعب اخذ رای و تجمیع ارای نامزد‌ها در بخش‌ها، شهرستان‌ها و ستاد انتخابات کشور، هر نامزدی می‌تواند یک نفر نماینده به عنوان ناظر در هیات‌های اجرایی شهرستان، بخش و شعب اخذ رأی ثابت و سیار و ستاد انتخابات کشور داشته باشد.

وی ادامه داد: این نمایندگان توسط نامزد مربوطه با نماینده تام الاختیار ایشان از میان افراد داوطلب معرفی می‌شوند و می‌توانند تا پااین اخذ رای و تنظیم صورتجلسات بدون دخالت در امور اجرایی و نظارت، در محل‌های مذکور حضور داشته باشند و ممانعت از حضور آنها ممنوع بوده و جرم محسوب می‌شود.

رئیس ستاد انتخابات مازندران گفت: تا شب گذشته با ستاد‌های انتخابات دو نامزد استان هماهنگ کردیم برای هر صندوق که نامزد معرفی کنند، تا آخرین لحظات این فرصت را در اختیارشان قرار دادیم.

این مسئول گفت: کسانی که در مرحله اول نماینده نامزد‌ها بودند همان کارت دارای اعتبار بوده و برای افراد جدید کارت صادر شده است.

وی بیان کرد: بر اساس مشاهدات میدانی به نظر می‌رسد تا این لحظه در مدت زمان مشابه نسبت به مرحله نخست، میزان مشارکت بیشتر است.

انتهای پیام/