به گزارش آوای خزر،رئیس اداره اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران گفت: مردم نیکوکار استان ۹ ماهه گذشته ۲۶ میلیارد تومان صدقه پرداخت کردند که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۱ درصد افزایش داشته است.

 محمدتقی جلالی افزود:صدقات جمع آوری شده در بخش‌های درمانی، فرهنگی، جهیزیه و عمرانی برای مددجویان و نیازمندان هزینه می‌شود.

او گفت: ۴۰۰ هزار صندوق صدقه در استان وجود دارد و ضریب نفوذ صدقات ۳۳ درصد است.
 
جلالی به پرداخت صدقه الکترونیکی اشاره کرد و افزود: بستر سازی و اجرای کد (QR) برای مشترکین صدقات در استان انجام شده است، گفت: ۹۰ هزار مشترک صدقات هم اکنون به این طرح پیوستند.

رئیس اداره اجرایی مشارکت‌های مردمی کمیته امداد مازندران گفت: در این روش هر مشترک صندوق صدقات می‌تواند با داشتن کد (QR) باختصاصی خود و با استفاده از گوشی همراه به آسانی نسبت به پرداخت صدقه اقدام کند.

انتهای پیام/۱۰۰۵