املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار

آوای خزر/ امروز قصد داریم طرز تهیه املت ژامبون و پنیرچدار را به شما آموزش دهیم، 

املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک: یک هشتم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چایخوری

کره: ۲ قاشق سوپخوری

فلفل دلمه‌ای سبز: دوسوم پیمانه

فلفل دلمه‌ای قرمز: دوسوم پیمانه

پیاز خرد کرده: یک چهارم پیمانه

ژامبون: ۴ ورق نازک

آووکادوی ورقه‌ای خرد کرده: یک نصفه

پنیر چدار: ۲ ورق

طرز تهیه

تخم مرغ‌ها، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه ۱ قاشق سوپخوری از کره را در تابه‌ای به قطر ۲۵ سانتیمتر، بریزید و روی اجاق آب کنید. سپس فلفل‌های دلمه‌ای و پیاز را به کره بیفزائید و ۳ دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند.

املت لذیذ با ژامبون و پنیر چدار

حالا سبزیجات را از تابه درآورید و گرم نگه دارید. اکنون باقیمانده کره را در همان تابه بریزید و روی اجاق بگذارید. آن‌گاه در حدود یک دوم پیمانه از مایه تخم مرغ را درون تابه بریزید و یک چهارم از مخلوط سبزیجات پخته را رویش بگذارید و صبر کنید املت بپزد.

سپس نیمی ازورقه‌های ژامبون، نیمی از آووکادو و نیمی از پنیر را روی املت بچینید و به کمک کفگیر، نیمه دیگر املت را روی این مواد برگردانید. به همین ترتیب املت بعدی را نیز آماده کنید و برای پذیرائی، در بشقاب گرم و مناسبی بگذارید./ باشگاه خبرنگاران

انتهای پیام/1005

برچسبها :

دیدگاهتان را بنویسید!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *