• home-ava
  • kartabl2
  • klogin
  • news
  • npanel
  • searchpost
  • video-gallery
  • آمار
  • آوای خزر
  • به روز رسانی
  • پایش خبر
  • پرینت
  • تماس با ما
  • ثبت خبر
  • جستجو
  • درباره ما
  • شهروند خبرنگار
  • گالری
  • گالری تصاویر
  • گالری ویدیو
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • جستجو پیشرفته
  • آرشیو روزنامه
شهروند خبر نگار
Facebook Twitter Youtube Eaparat Whatsapp Eeitaa
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • سیاسی
  • اجتماعی
  • ورزشی
  • اقتصادی
  • فرهنگ و هنر
  • سلامت
  • آرشیو اخبار
  • گالری ویدیو
  • گالری تصاویر
  • کد خبر : 62749
  • تاریخ انتشار : 30 / 03 / 1400
  • زمان انتشار : 20:29
https://avayekhazar.ir/?p=62749

ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال تحصیلی گذشته/ آخرین وضعیت اعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان

آوای خزر – ابراهیم حاتمی: محسن حاجی میرزایی در حاشیه مراسم افتتاحیه برنامه سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نو آموزان بدو ورود به دبستان با بیان اینکه امسال به تعداد پایگاه‌های سنجش افزوده شده و به ۲۴۰۰ پایگاه رسیده است گفت: تعداد پایگاه‌هایی که دو نوبته فعال هستند نیز از ۴۰۰ به ۶۰۰ مورد رسیده است.

وی افزود: ساعات مراجعه از هشت صبح تا یک بعدازظهر است و یک ساعت افزایش یافته است.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به اینکه آیا نوبت دهی برای سنجش سلامت غیرحضوری است؟ گفت: وقتی ثبت نام پایه اول در مدرسه انجام می‌شود، عملیات ثبت نام و نوبت گیری الکترونیکی است و از سوی مدرسه نوبت گرفته و به خانواده اطلاع می‌دهند و نیازی نیست خانواده در مدرسه حضور یابد تا از نوبت خود مطلع شود.

وی درباره اخباری مبنی بر ترک تحصیل سه میلیون دانش آموز در سال تحصیلی گذشته گفت: یکی از جفاهایی که در حق معلمان، مدیران و جامعه فرهنگی شده این خبر نادرست است. گفته شد سه میلیون دانش آموز ترک تحصیل کرده اند. این در حالی است که آمار سه میلیون مربوط به عدم دسترسی به ابزار هوشمند و اینترنت بوده و معادل کسانی نیست که ترک تحصیل کرده‌اند.

حاجی میرزایی افزود: اتفاقاً این جمعیت، آموزش کاملتری دریافت کردند و بخش زیادی در مناطق کم جمعیت با زیر ۵۰ دانش آموز، حضوری آموزش دیدند. شاید طی سال‌های اخیر هیچ سالی به اندازه سال تحصیلی گذشته مراقبت از دانش آموزان از حیث استمرار یادگیری صورت نگرفته است. تقریباً همه معلمان مسئول آموزش دانش آموزان بوده و مراقب بودند که کار آموزش با کیفیت انجام شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه به جد و با قاطعیت این خبر را تکذیب می‌کنم گفت: منحصراً در سال تحصیلی گذشته تعداد ۴۰ هزار نفر از دانش آموزان پایه اول که باید ثبت نام می‌کردند ثبت نام نکردند که طبیعی است یعنی دیر هم نمی‌شود و می‌توانند سال بعد به مدرسه بروند؛ برخی خانواده‌ها نگرانی زیادی داشتند و این کار را نکرده بودند.

وی درباره اعمال فوق العاده ویژه فرهنگیان گفت: اعمال فوق العاده ویژه در همه دستگاههای دولتی از جمله در آموزش و پرورش اجرا می شود. درباره افزایش فوق العاده تا سقف ۵۰ درصد هنوز تصمیمی گرفته نشده و جزو پیشنهادهای در حال بررسی است و باید منابع لازم تأمین شود. اعمال ۵۰ درصد فوق العاده برای همه کارکنان دولت پیشنهاد شده است که اگر تصویب شود، اجرا خواهد شد.

حاجی میرزایی در ادامه درباره اشکالات سامانه اینترنتی ثبت نام مدارس گفت: سامانه‌های آموزش و پرورش را یکپارچه کردیم و همه فعالیت‌ها از ثبت نام تا تأییدیه تحصیلی در این سامانه انجام می‌شود. امسال اولین سالی است که یکپارچه شده و در اجرا در برخی بخش‌ها با مشکلاتی روبه رو می‌شوند که به سرعت در حال برطرف شدن است. ثبت نام مدارس هم غیرحضوری است.

وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت که هنوز برای واکسیناسیون زیر ۱۸ سال توصیه‌ای نشده و واکسنی در دسترس نیست. به طور کلی درباره واکسیناسیون تابع تشخیص ستاد ملی کرونا هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر

برچسبها :

  • آخرین اخبار
  • فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود
  • عنوان ۷۸
  • دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد
  • وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی
  • «اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه
  • پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا
  • ۱۳ آبان‌ماه؛ نمادی از صلابت حسینی و روحیه فاطمی
  • عنوان ۷۷
  • افتتاح پروژه‌های بزرگ عمرانی ساری تا پایان سال
  • انتقاد استاندار مازندران از ایجاد ۲ شهرک صنعتی در میاندورود
  • پربازدیدترین ها
  • پر بحث ترین ها
فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

فضای مجازی جولانگاه کلاهبرداران نخواهد بود

سعید منصوری
//
عنوان ۷۸

عنوان ۷۸

mbabadi
//
دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

دوران فرار مالیاتی پزشکان و طلافروشان در استان تمام شد

سعید منصوری
//
وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

وفاق مدیریتی در چهاردانگه؛ تشکیل کارگروه حوزه آب کشاورزی با اعتبار ۵۰ میلیارد تومانی

سعید منصوری
//
«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

«اهالی قلم شمال»؛ ترکیبی از فرهنگیان جوان با اهدافی انسان‌دوستانه

سعید منصوری
//
پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

پاسخ شهردار ساری به ۳۱ سوال یک عضو شورا

سعید منصوری
//
  • مطالب مر تبط

عنوان ۷۸

عنوان ۷۷

برنامه تامین مالی رشد اقتصادی هدف برنامه هفتم نهایی شد

تأکید معاون توسعه استانداری مازندران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها برای تحقق سیاست‌های جمعیتی

احتمال وقوع سیلاب یخچالی در دماوند و آتش‌سوزی در جنگل‌های مازندران

دیدگاهتان را بنویسید! لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سایت آوای خزر از سال ۹۴ فعالیت خود را بطور رسمی آغاز کرده است. آوای خزر یک پایگاه خبری مستقل و بومی‌نگر است که با رویکردی حرفه‌ای،تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌های استان مازندران و شمال کشور را پوشش می‌دهد. ما با تکیه بر دقت، صداقت و سرعت، تلاش می‌کنیم تا پل ارتباطی میان مردم و رویدادهای مهم اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی باشیم. رسالت ما آگاهی‌بخشی شفاف، تقویت مسئولیت‌پذیری و حمایت از توسعه پایدار منطقه است.

نماد ساماندهی

logo-samandehi

شبکه های اجتماعی

Facebook Twitter Youtube Whatsapp Telegram Instagram

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به آوای خزر است و استفاده از مطالب صرفا با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی وپشتیبانی توسط آژانس خلاقیت توس رسانه

درج/ویرایش پیوند

نشانی مقصد را وارد نمایید

یا پیوند به محتوای موجود

    معیاری برای جستجو مشخص نشده است. نمایش دادن آخرین موارد. جستجو کنید یا برای انتخاب موارد، از کلیدهای جهت بالا و پایین استفاده کنید.