به گزارش آوای خزر،سید مرتضی حسینی اظهار کرد: به دنبال شیوع ویروس کرونا در کشور و به تبع آن در شهرستان گلپایگان در مرحله نخست ۸۰۰ لیتر مواد ضد عفونی کننده غلیظ در اختیار اداره صمت گلپایگان قرار گرفت تا بین نهادها و دستگاه‌های مختلف شهرستان توزیع کند.

مدیر عامل تنها واحد تولید کننده مواد ضدعفونی کننده در شهرستان گلپایگان گفت: سپس برای توزیع رایگان مواد ضد عفونی‌کننده بین مردم  پنج ایستگاه در شهرهای گلپایگان، گوگد و گلشهر ایجاد شد، هنچنین در اختیار دهیاری‌ها نیز قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار لیتر آب ژاول رقیق شده برای ضد عفونی رایگان توزیع شده است، در صورت ادامه روند ویروس کرونا توزیع ادامه دارد.

حسینی تصریح کرد: برای تامین ضدعفونی معابر شهرستان‌های اطراف با قیمت پایین‌تر از نرخ بازارو به نرخ کارخانه اعلانم همکاری کرد.

انتهای پیام/۱۰۰۵